1500 TL linear mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500 1600

claretredblack

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, şu anda red Switch klavye kullanıyorum ve eskidiği için değiştirmeye karar verdim. Linear 1500 - 1600 TL civarında ( brown, yellow, red ) Switch klavye arıyorum. Boyutu önemli değil her boyut olabilir. Uzun ömürlü ve kronik sorunu olmayan ( çift tıklama, yay sesi ). 2. el de olur ama sıfır olması tercihimdir.

Şu an aklımda Gamakay MK61 var ama bazı kullanan kişiler tuşa hafif dokunup sağ sol yapınca yay sesi geldiğini ve çift tıklama yaptığını söylemiş. Eğer kullanan biri varsa böyle bir sorun vb. var mı, belirtirse sevinirim.

Not:Gamakay Optical Gateron switch kullanıyor yay sesi imkansız diyebilirim. Alacaksanız Yellow switch alın gamakay'i.

peki sizin attıklarınız mı gamakay mk61 mi daha iyidir
Gamakay ve Epomaker birbirine yakın markalar ama kalite olarak Epomaker daha iyi. Fakat Gamakay'in de PBT Pudding keycaps gibi avantajları var. Gamakay şuan daha ucuz aliexpresse yellow switch'i 1350 TL civarına geliyor. Akkoların da güzel lineer switchleri var. Burada sizin hangisini beğendiğiniz önemli ikisi de kaliteli marka/modeller.

Evet bu markaları tercih edebilirsiniz. Akko/Epomaker vs. tercih ederken ana odağınız tasarım ve görsel zevkiniz olabilir. Kalite açısından inanılmaz düşünmenize gerek olmayacağını düşünüyorum. Eğer Akko Krem Sarı switchlerin sesini merak ediyorsanız incelmesini yaptım inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…