1500 TL monitör önerisi

Öncelikle selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi monitör lazım. Fiyatta en ama en UC sınır 1500. çok olmasını istemiyorum tabii ki. Tekrar konuya gelirsek neden monitöre ihtiyacım olduğunu anlatayım. ASUS VZ229 model 75Hz IPS ekran 1ms 21.5inç monitörüm vardı fakat arıza yaptı ve servise gönderdik. Servis yapamadığı için para iadesi verdi fakat zamanında 800TL'ye aldığım için şimdi o fiyata monitör yok. Bana yine aynı özelliklerde monitör lazım. Belki VA panel olabilir ama pek istemiyorum açıkcası IPS daha iyi benim için. İstediğim özelliklerde önerebilirseniz çok sevinirim.

LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör Fiyatı, Yorumları - Trendyol 100TL daha arttırsan bunu almanı tavsiye ederim.
 
S2422HG. LFC, %90 DCI P3, %90 NTSC (CIE:1976) ve 350 candela. Çok daha dolu bir monitör.
 
Önerdiğiniz monitörlere baktım fakat babamla kararsız kaldık. Bozulan monitörümü Teknosa'dan almıştık ve servise göndermeleri için onlara verdik. Aradaki muhatap o olduğu için para iadesi sorunsuz şekilde oldu. Aynı şekilde bir durum yaşarsam eğer Hepsiburada'dan aldığımda yine para iadesi alabilir miyim yoksa monitör elimde mi patlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün zaten kusurluysa 2 hafta içinde para iadesesi 2 yıl içinde gelen mal kusurlu ise istediğin gibi garanti kapsamında değiştirebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı