1500 TL Monitör önerisi

xplosion

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
144 Hz 1 ms 1500 TL'ye alınabilecek en iyi monitör hangisi sizce? Yorumlarınızı almak istiyorum, ona göre karar vereceğim.
Ayrıca ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms monitör Freesync ve 1 ms'i aynı anda açabiliyor mu? Favorim bu, bunu almayı düşünüyorum.
Ekran kartı GTX 1050 Ti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey yok. Panelin tepki süresi diğer teknolojilere göre değişmez.
hayır alanların bazı yorumları 1 ms ve freesync aynı anda aktif olmuyor diyeydi bende o yüzden sorma gereksinimi duydum sonradan anladım zaten kutudan hdmi çıkıyormuş sorun ondandır büyük ihtimal neyse siz önerirmisiniz bu monitörü gerçekten herkesin yorumuna çok değer veriyorum
 
Renk derinliği sahte 8 bit (6 bit + FRC), bu yüzden renkleri pek iyi yansıtamayabilir. 1 ms 144 Hz için uygun bir fiyatı var, dahili hoparlörü de var hem de ama renkler iyi olmadıktan sonra pek keyif alacağınızı düşünmüyorum. Bütçenizde artış olursa 1 ms 144 Hz Samsung monitör öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı