1500 TL Oyun İçin Güncellenebilir Sistem Toplama

Millerogness

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
833
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kamu Sektörü
Şu anda mevcutta olan bilgisayarımın yanına 2. bir bilgisayar toplayacağım Mart'a kadar. Diğer açılan yaklaşık miktarlardaki konularda talepler farklı olduğu için tekrardan konu açmak zorunda kaldım. Ben bilgisayarı Knight Online için kullanacağım, oyunun önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde;

Knight Online Önerilen Sistem Gereksinimleri :
İşletim Sistemi : Windows 98/2000/XP/ME
İşlemci: Pentium II
Ekran Kartı: 32 MB
Hard Disk: 1.4 GB veya daha fazla
RAM: 256 MB veya daha fazla

Epeyce basit bir sistem ama şu durum var, bilgisayar günlerce aralıksız açık kalacak.
Bu yüzden soğutucunun iyi olması ve bilgisayarın sessiz olması çok önemli. Bunun yanında arada League Of Legends oynanabilecek ve ileride duruma göre daha iyi parçalar ile güncelleyebileceğim bir sistem önerebilir misiniz?

Alabileceğim yerlerin belirli bir kısıtlaması yok, önemli olan sadece parçaları kredi kartıyla taksitle alabileceğim bir yer olması kafi.

Sisteme monitör dahil olursa çok güzel olur. Ama yok bu sisteme monitör dahil olursa kurtarmaz derseniz başım gözüm üstüne idareten bir monitör ayarlayıp sonrada alabilirim monitörü.

Bu tür konuların çok açılıp, havada kaldığının farkındayım. Hesabı açıp insanlar sistem önerisi isteyip bir daha foruma uğramıyorlar. Yapılan yorumlar, toplanan sistemler boşu boşuna çaba oluyor. Mesaj sayım az olsa da böyle olmayacağına emin olabilirsiniz.

Önerilerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden gösterdiğiniz zahmet için teşekkür ederim. (y)
 
knight online da 3 client açıp üzerine lol oynatacak bir makineyi "2. el" almanı tavsiye ederim. apulu sistemler ucuza gidiyor. ben amd a4 4000 li bir sistemi 250 tl ye aldım. önce arcade cabinet olarak kullanacaktımki başka bir ihtiyaç doğdu ve nas server a çevirdim. 7/24 3 aydır çalışıyor. ses yok performans yeterli az elektrik çekmeside cabası.
 
Dediğiniz doğrudur fakat problem şu donanımdan hiç anlamadığım için ikinci el ticaretinde kazık yemem muhtemel. Ama yine bir İnternet'ten araştırma yapıp bulabilirsem 2. El bir bilgisayar linkini atıp fikrinizi almak isterim.
 
sene 2006-07 gibi knight online ı bırakmıştım. halen oynanmasına şaşırıyorum açıkçası :)

dediğiniz gibi şans meselesi illaki sistem toplayacağım diyorsanızda 1000 tl lik bir bilgisayar işinizi hayli hayli görür. şunun gibi;

Ekran Görüntüsü (17).png
 
Ben de o yaşlar da başladım ara ara oynamaya devam ediyoruz işte, kalitesinden ziyade arkadaş ortamı bizi kendine çekiyor. [emoji5] Bu sistemi toplayabilirim güzel olur. Peki ileride güncelleme şansım var mı parça parça?
Birde ekran kartı göremedim sistemde dahili falan mı oluyor?
 
partide koxp kullanan vardı bide gm geldi partiye tüm partiyi banladı gitti. sonra bıraktım tabi 68 lvl priest gidince :( hb + kaç hatırlamıyorum parlıyodu elimde ışıl ışıl :)

ekran kartı işlemcinin içinde ve evet işlemciyi 10 katı fiyatındaki bir işlemciyle (i7 serisi) değiştirebilirsiniz. en son kaby lake işlemciler var onları bile takabilirsiniz. daha sonrasında ram, ssd ve ekran kartı takarak en güncel oyunlarda iyi performans alabilirsiniz. temel olmuş olur.
 
Saymaya kalksak bu oyunun anıları bitmez. Çocukluğumu çaldı benim, internet kafenin önüne gidip açılmasını beklediğimi biliyorum. [emoji16]

Bu sisteme ortalama bir ekran kartı eklesek ne önerirsin?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı