1500 TL oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
1000 1500

CryCasher

Kilopat
Katılım
6 Mart 2019
Mesajlar
1.601
Makaleler
2
Çözümler
5
Boyle rahat olacak gunde 10 15 saat PC basindayim. Boynum sirtim agriyor bir yerden sonra rahat olacak uzun sure kullanacağım. Rica ediyorum kaliteli test edilmis bir şeyler soyleyin. Zaten ekonomi belli, bugün alacağım yarin alamayacagim.
 
Boy kilo ve yaş (boyunuzun uzama ihtimalinden ötürü soruyorum) nedir acaba?
 
Boyunuzun uzama ihtimali var;
180 boy için tavsiyem kesinlikle xDrive 15'Li,
185 için ise xDrive Kasırga veya Akdeniz.
180 için olanı da alsanız 185 için olanı da alsanız pek fark etmez sanırsam ama yine de dikkat etmek gerek. Şimdiki boyunuza göre 15'Li ideal. 185 cm boy için olanların fiyatları biraz 2000 TL'ye yaklaşıyor. xDrive gerçekten kaliteli, kendim 1 seneden uzun bir süredir Kasırga kullanıyorum ve gayet memnunum. Diğer tüm modelleri Teknofest 2021'de denedim ve bizzat firma sahibi Fatih Yalçın ile de görüştüm. Satış politikaları gerçekten müşteri dostu. Ürünlerinde sağlamlığa epey önem veriyorlar. Tüm modeller güzel ve kaliteli. Diğer markaların ürünleri çabuk dökülüyor. Firma genelde bayram veya özel günlerde indirim yapıyor. Yılbaşında tahminimce 1300 civarına düşebilir fiyat. Düşmese de biraz arttırıp kesinlikle xDrive almanızı öneririm. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
 
Boyunuzun uzama ihtimali var;
180 boy için tavsiyem kesinlikle xDrive 15'li,
185 için ise xDrive kasırga veya Akdeniz.
180 için olanı da alsanız 185 için olanı da alsanız pek fark etmez sanırsam ama yine de dikkat etmek gerek. Şimdiki boyunuza göre 15'li ideal. 185 cm boy için olanların fiyatları biraz 2000 TL'ye yaklaşıyor. xDrive gerçekten kaliteli, kendim 1 seneden uzun bir süredir kasırga kullanıyorum ve gayet memnunum. Diğer tüm modelleri TEKNOFEST 2021'de denedim ve bizzat firma sahibi Fatih yalçın ile de görüştüm. Satış politikaları gerçekten müşteri dostu. Ürünlerinde sağlamlığı epey önem veriyorlar. Tüm modeller güzel ve kaliteli. Diğer markaların ürünleri çabuk dökülüyor. Firma genelde bayram veya özel günlerde indirim yapıyor. Yılbaşında tahminimce 1300 civarına düşebilir fiyat. Düşmese de biraz arttırıp kesinlikle xDrive almanızı öneririm. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bende şu an indirime girmesini bekliyorum ne zaman girer.
 
Bende şu an indirime girmesini bekliyorum ne zaman girer.
Geçen Cumhuriyet Bayramı'nda bir indirim yaptılar sonra da Kasım ayı boyunca bir indirim yapıldı. Daha Aralığın başındayız sonuna doğru anca indirim olur diye düşünüyorum.
@CryCasher hocam dövizdeki aşırı artıştan sonra fiyatlar epey yükseldi, xDrive indirim yapmış 15'li 2291 TL kendi sitesinde. Daha da artar herhalde, alacaksanız alın bence. Ha belki düşer diye beklemek isterseniz yine siz bilirsiniz.
Edit: Dövizdeki düşüş ile 1890 TL'ye inmiş bilginiz olsun.

@CryCasher Hepsiburada üzerinde sepette %15 indirimle 1689 TL'ye geliyor bilginiz olsun.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı