1500 TL palm grip mouse önerisi

Bütçe
0-1500
Ne demek hocam istediğinizi sorabilirsiniz :)

Dongle alınır 4K Hz olduğu için işlemci kötü olsa bile bir şey olmaz 8K olsaydı olurdu. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız alınır ama 1 k Hz de gayet iyi. Skatez olarak Obsidian almayın cam mousepadiniz yok ise. X-raypad jade dot skatez alın daha iyiler ve içinden 40 tane nokta skatez çıkıyor en hızlısı o. Her mouseyada oluyor nokta olduğu için 4 ön tarafa 4 de arka tarafa yeterli olacaktır zaten 32 tanesi de yedek de dursun 6 ayda bir değiştirirsiniz :)
Eyw hocam, tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Ne demek hocam istediğinizi sorabilirsiniz :)

Dongle alınır 4K Hz olduğu için işlemci kötü olsa bile bir şey olmaz 8K olsaydı olurdu. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız alınır ama 1 k Hz de gayet iyi. Skatez olarak Obsidian almayın cam mousepadiniz yok ise. X-raypad jade dot skatez alın daha iyiler ve içinden 40 tane nokta skatez çıkıyor en hızlısı o. Her mouseyada oluyor nokta olduğu için 4 ön tarafa 4 de arka tarafa yeterli olacaktır zaten 32 tanesi de yedek de dursun 6 ayda bir değiştirirsiniz :)
Hocam mouse elime geçti ve şu ana kadar aşırı memnun kaldım ama dongle'ın nasıl kullanıldığını asla anlayamadım. Bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Eyvallah hocam, tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Hocam mouse elime geçti ve şu ana kadar aşırı memnun kaldım ama Dongle'ın nasıl kullanıldığını asla anlayamadım. Bir bilgin var mı?

Hocam kablo ile bağlıyorsunuz farenin kablosu ile. Fareyi dongle yakın tutun kullanırken ayrıca farenin driverini indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı