1500 TL parfüm önerisi

pablocraxk

Centipat
Daha fazla  
Parfümler hakkında hiçbir şey bilmiyorum, o yüzden uzun süre hem kışta hem yazda, günlük kullanım için uygun, denemelik önerilere açığım. Şu an aklımda olanlar:
  • Jeven Brus Tokyo.
  • Nautica Voyage.
  • Lacoste Blanc.
Genelde ferah, temiz, ve çok ağır olmayan kokuları seviyorum. Eğer sizin de önerileriniz varsa, çok sevinirim.

Dediğiniz bütçeye Lacoste Blanc var mı diye baktığımda pazaryeri sitelerindeki ilanlara denk geldim. O fiyata aldığınız Blanc sahte çıkabilir, bilginiz olsun. Tabii ona takılmıyorsanız Nautica Voyage yerine Lacoste Blanc daha iyi bir tercih ancak bu fiyatlara farklı parfümerilerin ürünlerine yönelebilirsiniz. Deneyimleyemediğim için net bir tavsiye veremeyeceğim ancak Tutaste, Kimyager Ahmet, Emre Geldi gibi parfümerinin parfümleri forumda çok övülüyor. Emre Geldi'nin God of Fire'ını almıştım ve hoşuma da gitti açıkçası.

Dostum sana tavsiyem kimyager Ahmet veya emregeldi markalarına bir göz atman fiyatına göre performansı yüksek 2 parfüm markasıdır. Belirttiğin tarza uygun olarak da Aqua'di gio - blue de Channel - invictus - eros - bvlgari tygar olabilir. Odunsu kalıcı ve güzel bir koku olarak da burbery Hero tavsiye edebilirim bu modellerin belirttiğim 2 markadan muadillerine bakabilirsin. Dediğim gibi bekeldiğinden daha performanslı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…