1500 TL RX 590 için işlemci önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar RX 590 kullanıyorum ve yeni bir işlemci almaya karar verdim. 1500 TL'ye kadar bütcem var. Güzel bir CPU önerirseniz sevinirim =)
Amacın oyun ise Intel'in yeni çıkacak işlemcilerini bekle. Eğer iş için ise AMD'ci arkadaşlar gelir zaten şimdi onlar öneride bulunsunlar. . i5 10400f fena olacak. Geçmiş nesilin üst düzey işlemcilerinin performanslarına yakın performans verecekmiş. i5 10600k'yı düşünemiyorum bile öyle söyleyeyim.

Merhabalar. Öncelikle sistem bilgilerinizi yazarsanız bilgili arkadaşlar işlemci önerisi yapacaktır. Misal şuan ki kullanmış olduğunuz anakartı bilmeden öneri yapamayız.

Arkadaşında dediği gibi kartını besler. Fakat yine de değiştirmeyi düşünürsen i5 9400f düşünebilirsin. Ve ya b450m anakart+r5 3600 ile ryzen tabanlı sisteme dönebilirsin. Bütçeni 300-400 TL gibi aşacaktır bu yöntem.

Amacın oyun ise Intel'in yeni çıkacak işlemcilerini bekle. Eğer iş için ise AMD'ci arkadaşlar gelir zaten şimdi onlar öneride bulunsunlar.. i5 10400F fena olacak. Geçmiş nesilin üst düzey işlemcilerinin performanslarına yakın performans verecekmiş. i5 10600K'yı düşünemiyorum bile öyle söyleyeyim.

Hocam 2020 yılındayız 14 nm Intel çok hoş durmuyor biz 7 nm meyvesini yiyoruz siz 14 nm :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı