Merhabalar.
Bir Laptop almaya karar verdim.
Ağırlık olarak ofis işi yapılacak bir Laptop.
Oyun olarak da CS:Go ve Metro 2023 oynayacağım bir Laptop.
Bunun için ilk olarak 1.500 TL değerinde ki bu PC'ye baktım.
HP 15-AF112NT AMD A8-7410 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK
İşlemci intel olsun istedim ve aynı PC'yi 400 TL fark ile inceledim.
HP15-AC116NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-2GB-W10 NOTEBOOK
İlk PC'de ki işlemci AMD A8 intel olarak i3 ve i5 aralığındaymış.
Sizce hangisini almalıyım?
Ve en önemlisi nereden almalıyım?
Şehrimde ki tek Teknosa kapandı ve Vatan Bilgisayar'dan almak istemiyorum.
Tablet aldım iki ayda elimde kaldı, telefon aldım 3 defa servise gitti pazartesi itibarı ile 4. kez gidecek. Müşteri Hizmetleri bölümü her gittiğimde adam kaynıyor. Vatan'a girenler alışverişten çok servise gidiyor.
Alternatif olarak Bimeks var orasıda bir garip. Örnek olarak Öin'de üretimi olmayan ürün Bimeks'te bulunuyor. Bir PC alsam akıbeti ne olur merak ediyorum.
İnternetten getiriyim diyorum o da şansıma sağlam çıkmazsa gelmesi zaten zulüm olacak bide tekrar yollayıp yenisini bekleyeceğim. İade faslı bitmek bilmeyecek.
Masaüstü olarak bu var.
Fakat ekran kartı düşük RAM'i de öyle. Vatan'a PC'ye bakmak için uğradım çalışanla konuştum. Dedim bu Exper kasa iyi ekran kartı ve RAM'i değişirsek fiyat nasıl olur? Adam demez mi hiçbir PC'nin ekran kartını değiştiremezsin ben tabi duydum bu lafı hemen topuk.
Birde böyle sıradan teknoloji dükkanları var. Buralar da PC satıyor fakat ya ikinci el toplama oluyor ya da garantisiz sıfır ürün oluyor.
EXPER ACTION DEX275 INTEL CORE İ5 4590 3.3 GHZ 4 GB 1 TB 1 GB AMD R5 220 WIN 8.1
Bir Laptop almaya karar verdim.
Ağırlık olarak ofis işi yapılacak bir Laptop.
Oyun olarak da CS:Go ve Metro 2023 oynayacağım bir Laptop.
Bunun için ilk olarak 1.500 TL değerinde ki bu PC'ye baktım.
HP 15-AF112NT AMD A8-7410 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK
İşlemci intel olsun istedim ve aynı PC'yi 400 TL fark ile inceledim.
HP15-AC116NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-2GB-W10 NOTEBOOK
İlk PC'de ki işlemci AMD A8 intel olarak i3 ve i5 aralığındaymış.
Sizce hangisini almalıyım?
Ve en önemlisi nereden almalıyım?
Şehrimde ki tek Teknosa kapandı ve Vatan Bilgisayar'dan almak istemiyorum.
Tablet aldım iki ayda elimde kaldı, telefon aldım 3 defa servise gitti pazartesi itibarı ile 4. kez gidecek. Müşteri Hizmetleri bölümü her gittiğimde adam kaynıyor. Vatan'a girenler alışverişten çok servise gidiyor.
Alternatif olarak Bimeks var orasıda bir garip. Örnek olarak Öin'de üretimi olmayan ürün Bimeks'te bulunuyor. Bir PC alsam akıbeti ne olur merak ediyorum.
İnternetten getiriyim diyorum o da şansıma sağlam çıkmazsa gelmesi zaten zulüm olacak bide tekrar yollayıp yenisini bekleyeceğim. İade faslı bitmek bilmeyecek.
Masaüstü olarak bu var.
Fakat ekran kartı düşük RAM'i de öyle. Vatan'a PC'ye bakmak için uğradım çalışanla konuştum. Dedim bu Exper kasa iyi ekran kartı ve RAM'i değişirsek fiyat nasıl olur? Adam demez mi hiçbir PC'nin ekran kartını değiştiremezsin ben tabi duydum bu lafı hemen topuk.
Birde böyle sıradan teknoloji dükkanları var. Buralar da PC satıyor fakat ya ikinci el toplama oluyor ya da garantisiz sıfır ürün oluyor.
EXPER ACTION DEX275 INTEL CORE İ5 4590 3.3 GHZ 4 GB 1 TB 1 GB AMD R5 220 WIN 8.1
Son düzenleyen: Moderatör: