1500 TL Sistem Yenileme

Tayfun054

Hectopat
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi forumlar.

Başlıkta belirttiğim gibi 1500 TL bütçem var. Ekran kartı ve kasa + güç kaynağını daha sonra yenilemeyi düşünüyorum. Anakart, işlemci, RAM ve SSD almak istiyorum. Bu yüzden sizden bütçeye göre en fiyat performans parça önerilerinizi bekliyorum.

Eski Sistemim:
  • Anakart: Asus P5g41t-m lx
  • İşlemci: İntel dual core 2 2.94ghz E7500
  • RAM: 8GB 1333MHz
  • Ekran Kartı:Gtx 750Ti Strix Edition

Not: Bu arada ekran çözünürlüğü 1366x768 olacaktır. 350 watt güç kaynağım var. Kasa büyüklüğü mATX dir. Alışverişimi sinerji sitesinden yapmayı planlıyorum. Görüşleriniz nelerdir ?

Aklımdaki sistem:

upload_2016-2-21_13-52-35.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi i5 6500 yap, 6600 ile aralarında ciddi bir fark yok boş yere fazla para verme. SSD yi kingston hyperx fury 120 gb yapabilirsin. Kullandığımız tavsiye ettiğimiz sıkıntı yapmayan bir SSD.

@YiğitAli 6 senedir kullandığım bir kart. Herhangi bir sorun cikarmadı. 5-10 kere parcayı cikardım taktım. Ram yuvalarında sorun yaşamadım. Bir ara soğutucuyu takmayı unuttum pc yi öyle kullandim 80 derece falan oldu ama hiç yanma problemi olmadı.

İrtibat halinde kalalım o zaman ben haftaya tamir için götüreceğim, yaparız dediler. Olmazsa seninle görüşelim alayım sende ki kartı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı