1500 TL sistem yenileme

c3595

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Benim bilgisayarın donanımı hakkımda çok bilgim yok Technopat'in youtube videolarını izliyerek bir şeyler ögrendim ama genellikle eski tarih olmasından dolayı konu açmak istedim.
Şuan elimde HP G6-1050ET bilgisayar var.
HP Pavilion g6-1050et Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği Özellikleri linkte mevcut.
Ama artık eskimesinden dolayı (5 yıl) değiştirmeyi düşünüyorum ama yeni PC mi toplasam masaüstü yoksa laptopda parça mı değiştirsem bilemiyorum. Eger yeni sistem toplarsam 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Ama sistemi upgrade edersem yavaş yavaş daha fazla para harcıyabilirim. Aklımda APU sistem toplama var ama çok bilgim yok aklımdaki sistem resimde var. Sizce napmalıyım ?
PC'de yeni oyunları oynamakta istiyorum APU sistem toplama rehberinde yeni oyunların rahatlıkla oynandıgını gördüm.
Zamanla yeni güncellemelerede açık olmasını istiyorum rahatlıkla değiştirim yükseltebileyim istiyorum yeni sistem toplarsam mesela RAM'i ilk 8 alıcam ama 5 6 ay sonra 16'ya yükseltirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…