1500 TL SSD önerisi

Bütçe
1000-1600 TL Arası
Butce o kadar cikmisken 970 EVO Plus alinabilir bence, gayet kaliteli bir SSD`dir. Suan Amazon Germany uzerinde 1600 TL`ye satilmakta. Oyun depolayacaksiniz diye illa 870 EVO veya SATA herhangi bir SSD almaniza gerek yok yani, paraniz varsa M2`de tercih edebilirsiniz ki ben olsam oyle yapardim.
 
Hocam, neredeyse aynı fiyata NVMe SSD'ler alınabiliyor. Bana SATA SSD alması bir tık mantıksız gelir bu bütçede.

Günlük hayatta o hızlara ulaşmaya başarırsan tebrikler, helal olsun :D

Amaç hız değilse 870 EVO, çünkü kullanım ömrü falan daha uzun. Kalite olarak da iyi.
(A2000 kötü demiyorum bak, 870 EVO daha iyi sadece)

Demek istediğinizi şimdi anladım oyun oynarken zaten o hız bir işime yaramayacak aynı fiyata daha uzun ömürlü olduğu için 870 EVO'yu önerdiniz yani. Çok teşekkür ederim.
 
Fazlası gereksiz. Artan parayı biriktirirsiniz, oyun alırsınız. Size kalmış. Ayrıca NVme ssd ile sata ssd olarak hız farkı çok yok. Depolama için sata alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İnanın bana uzun ömürlülük dediğiniz konu çok göreceli. Hiçbir şey belli olmaz ikisi de çok erken bozulabilir ya da çok çok uzun seneler gidebilir. Zaten kağıt üstü ömürlerinden bahsetmiyorum bilmem kaç TB yazar falan gibisinden. Benim bu noktada tek kriterim aynı fiyata SATA SSD almaktansa NVMe SSD almak. En basitinden kablo kalabalığından kurtulursunuz.
 
Arkadaşlar önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin söylediği mantıklı geliyor :) baktığım zaman 870 EVO'da A2000 de 970 EVO Plus'ta beni üzmez diye düşünüyorum. 3'ü arasında bir karar vereceğim artık. İndirim de bekleyebilirim bu 3'ü arasında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı