Herkese merhaba. Yakın zamanda SSD almayı planlıyorum. 480GB oyunlar ve dosyalar için yetmiyor maalesef. M.2 SSD alacağım. Fiyat aralığı 1500TL'ye kadar. 1TB istiyorum. Bu koşullarda satıcısı, platformu güvenilir önerebileceğiniz kronik sorunsuz, hatasız, kullananların memnun kaldığı bir SSD varsa önerilerinizi duymak isterim.
Amazon'un yurt dışından almayı çok istemiyorum açıkçası. Garanti vs. durumları beni endişe ediyor. Mümkünse Türkiye içerisinden satan olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Crucial P3 CT1000P3SSD8 1 TB 3500-3000 MB/S PCIe M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kendim kullanıyorum, hız açısında kafanızda sorun kalmasın, Windows Defender tam virüs kontrolünde yaklaşık 500 GB dolu halinde 13 dakikada bütün sistemi taradı. DRAM olayını bende kafaya takıyordum, DRAM da yazma, okuma sınırı yok diye biliyorum ömrünü daha çok uzun tutuyor ama çok ta kafaya takılacak bir şey olarak görmüyorum.
Güç tüketimleri nasıl hocam? Monster Notebook kullanıyorum. Ara ara kapanıyor besleme sorunu muhtemelen. Yük bindiğinde yılda 2-3 defa bir anda kapanıyor. Güç tüketimi çok mudur acaba?