1500 TL Windows 7 sistemi geliştirme

Bütçe
1000-1500

Elxoe

Hectopat
Kardeşim için PC topluyoruz tanıdığımızın eski bir bilgisayarını aldım ama Explorer'i bile zor açıyor. EBA için kullanıcak arada film izler ve indirir, bilgisayardan pek anlamadığım için buraya sormak istedim, neleri geliştirmem gerekiyor? Bütçe belirli değil 1.5k’yı geçmesin yeter.
Bilgisayarın özellikleri:

e2.png

e2.png

e3.png

e4.png

e5.png

s6.png

Dosya Ekleri

• e1.png
    e1.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 38
1.500 TL'yi buna harcamayın, hiç ama hiç mantıklı değil. 1.500 TL'ye ikinci el i5 3-4. nesil işlemci ve RX 460 gibi kartlı sistemler satılıyor.

Hocam ikimizinde dersleri çakışıyor telefondan girmeye çalışınca da sesleri gelmiyor. Bilgisayarımdan denedik sesi geliyor hazır eskisini bulmuşken değerlendirelim dedik. Bu arada Max 1.5k o kadar fazla para harcamayız bu sisteme.

Kardeşim için PC topluyoruz tanıdığımızın eski bir bilgisayarını aldım ama Explorer'i bile zor açıyor. EBA için kullanıcak arada film izler ve indirir, bilgisayardan pek anlamadığım için buraya sormak istedim, neleri geliştirmem gerekiyor? Bütçe belirli değil 1.5k’yı geçmesin yeter.
Bilgisayarın özellikleri:

Eki Görüntüle 661564

Eki Görüntüle 661564

Eki Görüntüle 661565

Eki Görüntüle 661566

Eki Görüntüle 661567

Eki Görüntüle 661568

Bu sistemi 1 TL'ye bile almam size 15 yıllık sistem vermiş değmez. Onun yerine 2. el sistem toplayın. RX 460 G4560 bir sistem toplayın oyun bile oynanır.

Buna 2 tane 1GB DDR 2 RAM bir de 120 GB SSD alınırsa hızlanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı