Merhaba,
Windows'u ve oyunlarımı kuracağım SSD arıyorum. Sürekli dosya ve program indirip silmem gerekiyor. Bu sebeple uzun ömürlü olması en büyük önceliğim.
Anakartım ASUS B365M-A olduğu için SATA3 veya M.2 olması fark etmez. Boyut olarak; mümkünse 1 TB olursa sevinirim.
Bütçem 1500 TL, gerekmedikçe bütçeyi artırmayı düşünmüyorum. Hatta ne kadar uygun olursa o kadar iyi.
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teşekkürler, SSD'leri sepete ekledim. Son anda rastgele sipariş veririm. İşin gerçeği gönlüm Samsung'tan yana ama aradaki farka 1TB HDD veya 8 GB Ram sıkıştırmakta istiyorum.
Teşekkürler, SSD'leri sepete ekledim. Son anda rastgele sipariş veririm. İşin gerçeği gönlüm Samsung'tan yana ama aradaki farka 1TB HDD veya 8 GB RAM sıkıştırmakta istiyorum.
Hocam Samsung SSD konusunda oldukça iyi ancak ''Samsung'dan şaşma'' biraz abartı oluyor. Samsung dışında da çok çok kaliteli üreticiler var. Marka yerine modele bakmak lazım.