1500 TL'ye AirPods Pro alınır mı?

Sami Yüksel

Hectopat
Daha fazla  
iPhone AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum.
Bir adam buldum 1500TL ve orijinal diyor orijinal değilse iade edebilirsin vs diyor.
Ürün kaçak bir abim de aynı adamdan aynı ürünü almış biraz inceledim ama çok fazla detaylı bakmadım çünkü almak aklımda yoktu.
Sizce ne yapmalıyım? Alacağım kişi güvenilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alın deneyin iade alıyor diyor madem o kadar güveniyorsunuz deneyin
hocam adam güvenilir de geri almıyorum dedeme ihtimalide var

Bu ürünlerin çok fazla birebir kopyası mevcut orijinali ile ayırt etmek garanti ile oluyor. Bu yüzden %99.99 çakma üründür. İade şansınız var deneyebilirsiniz.
sizce ne yapıyım alayım mı
tek güvencim geri alırım demesi ama gene güvenemedim siz öyle diyince

Hocam adam güvenilir de geri almıyorum dedeme ihtimalide var.

Sizce ne yapayım alayım mı?

Bende var AirPods Pro 1.nesil 2.5 yıldır kullanıyorum. Kardeşim'de çakması var 300 TL'ye almıştı. Kutu'da kalite farkı bariz belli idi, onun dışında birebir kopyalamışlar seri numarasına kadar. Onun bağlantı sonrasında Ayarlar'da garanti gözükmüyor bende gözüküyordu. Bir de gürültü engellemesini denememiştim ama Ses'te bariz bir fark anlamamıştım.

Bende var AirPods Pro 1.nesil 2.5 yıldır kullanıyorum. Kardeşim'de çakması var 300 TL'ye almıştı. Kutu'da kalite farkı bariz belli idi, onun dışında birebir kopyalamışlar seri numarasına kadar. Onun bağlantı sonrasında Ayarlar'da garanti gözükmüyor bende gözüküyordu. Bir de gürültü engellemesini denememiştim ama Ses'te bariz bir fark anlamamıştım.
sizce ne yapayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı