1500 TL'ye GTA 5 İçin Notebook Tavsiyesi

umuthsr

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Selamun Aleykum. Bütçem en fazla 1500tl ve notebook almak istiyorum. GTA 5'i kasmadan oynamak istiyorum. Ayar olarak low medium olabilir, yeter ki kasmasın. 1500 tl'ye su an piyasadaki en iyi laptop hangisidir? Öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kendi tavsiyem laptop alma. Ben laptop aldım, yok ısınma problemi oluyo yok gpu oluyo, tonlarca sıkıntısı çıkıyo laptopun. Bir aya zaten okullar kapanıcak bilgisayarlar, telefonlar, vb şeyler indirime giriyo ozaman kendine iyi bir masaüstü alabilirsin. Veya kendine bilgisayar toplattırabilirsin. Ama ilaha laptop alıcam diyosan asus al onun parçaları daha iyi oluyor. Ben gerizekalı gibi laptop aldım. Bide Casper aldım. Oyunların çoğu açılmıyo. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
 
Aradığın fiyata asus x550 alabileceğin en iyileri arasında. Ama fiyat arttırma imkanın olurda 2500 bütçen olursa monstere yüklen. Ben de önümüzdeki yıl üniversite sınavlarımdan sonra monster almayı düşünüyorum daha iyisini bulamadım henüz.
 
Asus çok güzel fakat fiyat aşar ya indirim felan olursa alıcam asusu gta 5 oynarmıyım diyorsunuz asus x550jk ile ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı