Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 3 Ağustos 2014 #11 Hayırlı olsun gerçekten güzel seçim yapmışsınız. Kasanın iç resmini çekip atabilir misiniz? Kasayı çok merak ediyorum da.
Hayırlı olsun gerçekten güzel seçim yapmışsınız. Kasanın iç resmini çekip atabilir misiniz? Kasayı çok merak ediyorum da.
hkncvs Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #12 Kokasi35 dedi: Hayırlı olsun gerçekten güzel seçim yapmışsınız. Kasanın iç resmini çekip atabilir misiniz? Kasayı çok merak ediyorum da. Genişletmek için tıkla... Tabiki atarım ama 1 haftayı bulabilir çünkü işlemci geldiğinde montaja götüreceğim vatana her şeyi tamamlansın öyle atayım. Kasa piyasada alınabilecek f/p arasinda en iyi kasa. PSU'su da oldukça kaliteli.
Kokasi35 dedi: Hayırlı olsun gerçekten güzel seçim yapmışsınız. Kasanın iç resmini çekip atabilir misiniz? Kasayı çok merak ediyorum da. Genişletmek için tıkla... Tabiki atarım ama 1 haftayı bulabilir çünkü işlemci geldiğinde montaja götüreceğim vatana her şeyi tamamlansın öyle atayım. Kasa piyasada alınabilecek f/p arasinda en iyi kasa. PSU'su da oldukça kaliteli.