1500 TL'ye i5 4210M işlemcili laptop alınır mı?

RAM 8 GB olur ise alınır. Eğer ekleyebilirim der iseniz yine alınır. 3 ay öncesinde bunun bir üstün özelliklisini almıştım ikinci el olarak. Piyasanın yükseldiğini farz ederek söylüyorum. AutoCAD için ise 2020 kullanıyorum aktif olarak. Kaldırır fakat dediğim gibi RAM :)
Ufak bir düzeltme. HDD olmadığından alanınız biraz kısıtlı kalabilir. Bunu göz önünde bulundurun.

RAM 8 GB olur ise alınır. Eğer ekleyebilirim der iseniz yine alınır. 3 ay öncesinde bunun bir üstün özelliklisini almıştım ikinci el olarak. Piyasanın yükseldiğini farz ederek söylüyorum. AutoCAD için ise 2020 kullanıyorum aktif olarak. Kaldırır fakat dediğim gibi RAM :)
Ufak bir düzeltme. HDD olmadığından alanınız biraz kısıtlı kalabilir. Bunu göz önünde bulundurun.
teşekkür ederim rami yükseltmeyi düşünüyorum depolamaya gelince sadece iş için kullanacağım yetmesse 256 gb ssd alırıım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı