1500 TL'ye iPhone 5S mi ?

ucok26

Kilopat
1500 TL bütçeyi göz önünde bulundurursak android sıkıntısı çekmektense 5s almalıyım diyorum fakat yıl 2016 yeni ürünler hakkında bilgi verir misiniz ?

Bütçen varsa 6s alacaksın yoksa 1500 tl'ye s6 al hiç yoksa daha iyi. (6s kullanıyorum)

Ben hic eskimeyecegini dusunerek aldim hocam z3 u satip kafam rahat sonunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

döndüğünüz için teşekkür ederim hepinize. Lg almayı pek düşünmüyorum çevremdekiler ısınmasından ve yazılımından şikayetçiyim diyorlardı, note 4 ü araştıcam birde huwai nasıl cihazlar üretiyor bilginiz var mı acaba

Akıllı telefon maceram siemens SX1 symbian s60 ile başladı. Sonra nokia n70, e72 ile devam etti. Daha sonra iphone 4 ' ü 2,5 yıl kullandım.Lumia 920 windows phone hatasını yaptıktan sonra samsung s3 kullandım. Android telefonlarda özgürlüğün yanında cihaz ne kadar yeni yada format atılırsa atılsın yavaşlaması. Sistem durduruldu gibi hatalar ve rehbere geç girme sorunu. Nihayet 2013 nisan ayında 1 ay kullanılmış kutulu garantili 5s 'i 1200tl ye dükkandan aldım. Halen kullanmaktayım. Pc ile aranız iyiyse iphone serisini tavsiye ederim. Itunes 'u bir defaya mahsus kurduktan sonra pc de itools imazing gibi programlar ile rahatça kullanabiliyorsunuz. Jailbreak ise ios un zirvesidir.

Arkadaşlar. Bu konuya yeni katılıyorum. 1500 TL gibi bir bütçem var. Bu fiyat aralığında 2. el sorunsuz bir iPhone 6 bulabileceğimi düşünüyorum. iPhone 4S, iPhone 5S hala satarken iPhone 6 almak mantıklı geliyor kulağıma. Sizce iPhone 6 almalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…