1500 TL'ye kadar dizüstü önerisi

başganbaşgan

Hectopat
Katılım
30 Mart 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selam. 1500-1600 tl'ye kadar bütçem var. Dizüstü bilgisayar alacağım, fazla bir şey istemiyorum. Far cry 3 ve BF3 gibi oyunlarda orta derece grafikte takılmasın. Bir 30 civarında FPS alayım yeter. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G301 Sana Uygun
victor.com.tr: Victor Gamer G301 Serisi
Özelleştir ve Satın Al ' a tıkla fiyatı orada yazıyor ve istersen özelleştirebilirsinde.
Şuanki Fiyatı: 1.663 TL
Hocam makine güzel, fiyatı da uygun ama youtube ve forumlarda falan çok metheden de var fan sesinden ve takılmalardan şikayet eden de şans işi midir bilmem. Satıcıyı genelde beğeniyorlar ama biraz kafam karışık. Makineyle herhangi bi deneyiminiz oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadı ama şirketteki kişilere ben bir bakımdan seviyorum bende forumda fan sesi muhabbetini duymuştum ama o windows güncellemesinden kaynaklanıyormuş adam göndermiş görevli anlatıyordu windows güncellemesi yüzünden dedi düzeltip yolluyorlar . Bu arada bir arkadaşımın arkadaşı almıştı arkadaşım memnun demişti.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı