Yaptım ancak düzelmedi bir tür bug oldu sanırsam. Zaten ilk böyle gözükmesini istemiştim.Elinize sağlık güzel, olmuş şu an eksik görmüyorum varsa yazarım.
Ek olarak linkler arasında boşluk bırakmanızı tavsiye ederim böyle görünmesi için:
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi...www.teknobiyotik.com
Sekira 100R kasayı çıkartmanızı öneririm, o bütçede hava sirkülasyonu açısından çok daha iyileri var.
Bu arada listede şunu göremedim, RGB sevmeyenler için harika kasadır, koyduysanız özür dilerim, gözümden kaçmıştır:
Bilgisayar Kasaları Modelleri, Pc Kasa Fiyatları | Gelbura.com
Bilgisayar PC Kasaları En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
Bilgisayar PC Kasaları En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
Elinize sağlık.
Ekledim hocam.@BerkayZ87önerdiğim kasa şurada daha ucuz, sonradan fark ettim:
Ekledim hocam.
O zaman sıkıntı yok, çünkü düzelmesi için linkleri tekrardan kopyalayıp eklemeniz gerekecek.Yaptım ancak düzelmedi bir tür bug oldu sanırsam. Zaten ilk böyle gözükmesini istemiştim.
DarkFlash Pollux yok.
Aerocool Ore Saturn yok.
350 TL altı olanların hepsi.
MSI MAG VAMPIRIC 100R
Dark Guardian Mini (Mini yerine tam boyu alınabilir bence.)
Aerocool Atomic ARGB (Normal sistem kurmaya pek uygun değil. Biraz fantezik bir model.)
Corsair CC-9011201-WW 4000D Airflow (Bu modelin alanın aklında şüphe edebiliriz bence.)
Sekira 100R
Liste daha uzar ama detaylı bakmaya üşendim.
Fiyatını hak etmeyen kasaları koymak istemiyorsan listenin yarısının gitmesi lazım.Fiyatını hak etmiyor.
Neden?Bu arada Discord'un var mı?