1500 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Ya denemeden, görmeden, bilmeden konuşuyorsunuz. Çözünürlük o kadar önemli değil. Panel kalitesi, kullanılan teknoloji çok daha önemli.
 
Ya denemeden, görmeden, bilmeden konuşuyorsunuz. Çözünürlük o kadar önemli değil. Panel kalitesi, kullanılan teknoloji çok daha önemli.
Bilmeden ne demek? Şuan saçmaladığınızın farkındasınızdır umarım... Biz zaten panel kalitesinden bahsediyoruz Amoled ne kadar güzel olsa da HD ile FHD arasında bariz bir fark var.
 
Ya inanilmazsınız gerçekten. Gidip kullandınız mı telefonu? Gördünüz mü? 5.5 inch ekranda HD ekran bence de olmaz ama X Compact modeli 4,6 inch. Zaten küçük. HD olması daha iyi hatta boşu boşuna çözünürlüğü yükseltip işlemciyi yormuyor. Panel kalitesi, ekran teknolojisi çok daha önemli diyorum, siz ne diyorsunuz. Konu gene saçma sapan bir şekilde uzadı. İyi sosyaller dilerim sadece.
 
Çözünürlüğün fazla olmasının sadece faydaları yok. Tabi ki daha net olur bir şey diyemeyiz ona. Düşünmemiz gereken sadece ekranın net olması değil. Bunun yanı sıra pil kullanımı da işlemci kullanımı da artacak. Ki günümüzde herkes pilin uzun süre götürmesini ister. Bu arada şunu da düşünmenizi isterim. S6'nın ekranı 2K, iPhone 7'ninki ise sadece HD. Siz bu ekranlara aynı anda baksanız ve hangi çözünürlükte olduğunu bilmeseniz arada fark yok dersiniz. Gözümüz onu ayırt edemez. @Barış Tolon'un anlatmak istediği bu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı