1500 TL'ye kulaklık tavsiyesi

musaerencnr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var. Ses seviyesi yüksek, basslar tizler her anlamda Apple lightning kablolu kulaklığı seviyesinde olan, mümkünse uygulaması ve ANC'si olan ve şarjı 7-8 saat giden bir Bluetooth kulaklık önerir misiniz? Bu fotograftaki Jabra Elite 4, Huawei FreeBuds 5i, Anker Soundcore Life Note 3I ve soundpeast Air 3 Pro aradinda kaldım sizce hangisi alınır? Başka tavsiyelerinizi de bekliyorum. Bugün, yarın alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-05-07-02-08-715_app.rvx.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-06-05-07-02-08-715_app.rvx.android.youtube.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 22
Kardeşim öncelikle telefon modelin ne? Bluetooth versiyonun kaç?

Kardeşim öncelikle telefon modelin ne? Bluetooth versiyonun kaç?
Xiaomi 13,Bluetooth 5.3.

Bir kıyaslama yapamayacağım ama Jabra Elite 4 aldım memnunum hocam. Bu site üzerindeki değerlendirmelere bakarak almıştım.
Yani tasarımı çok hoşuma gitmedi açıkçası ya.Uzun süre kullanımda ısı yoğunluğu olusturabilir gibime geliyor.Kendi uygulamasında ekolayzer modları vs var mı ? Ses yüksekliği bass,tiz vs nasıl?

O zaman arkadaşın dediği gibi Jabra serisi kulaklıklar bass konusunda iyi oluyor bunlara bakabilirsiniz ama tasarım olarak sevmezsiniz de realme serisi kulaklıklar çok iyi oluyor kulağa daha iyi oturuyor bass tizz dengeleri de iyi.

O zaman arkadaşın dediği gibi Jabra serisi kulaklıklar bass konusunda iyi oluyor bunlara bakabilirsiniz ama tasarım olarak sevmezsiniz de realme serisi kulaklıklar çok iyi oluyor kulağa daha iyi oturuyor bass tizz dengeleri de iyi.
Anladım dediğim gibi tasarımı çok hoşuma gitmedi.Baska tavsiyeleriniz varsa, bekliyorum arkadaşlar...

Up

Son düzenleme:
Yani tasarımı çok hoşuma gitmedi açıkçası ya. Uzun süre kullanımda ısı yoğunluğu olusturabilir gibime geliyor. Kendi uygulamasında ekolayzer modları vs var mı? Ses yüksekliği bass, tiz vs nasıl?

Zevkler ve renkler tam olarak ben de tasarımını çok beğenerek aldım, kendi uygulaması var üstündeki kontroller dokunmatik değil buton olarak (alıştıktan sonra dokunmatikten daha güzel geldi tabii kişisel düşüncem) aktif gürültü engellemesi olsun hearthrough olsun benim için yeterli, bass tiz dengesine gelirsek bass konusunda çok iyi dengesi hoşunuza gitmezse zevkinize göre ekolayzerdan ayarlayabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı