1500 TL'ye optik klavye önerisi

orhan yıldız

Kilopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
344
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Her ne kadar milyonlarca tıklama ömrü olsa bile çift tıklama sorunu mekanik klavyelerde oluyormuş. Daha önce hiç mekanik klavyem olmadı. Sistemime uzun yıllar rahatça kullanabileceğim klavye düşünüyorum. Mesela 5 sene (günde 7 saat PC başında geçen birisi için mümkün müdür bilmiyorum).
MMORPG ve hikaye tabanlı oyunları ağırlıklı oynuyorum. Çok az FPS tarzlarında da oynuyorum.
Blue Klavye çok ses çıkaracak gibi geliyor. Red switch düşünüyordum. Bunu düşünüyorken Optik klavye metasını duydum. Hem klavye önerisi hem de optik olup olmaması durumlarında ne düşünüyorsunuz? Bir yerden edindiğim bilgi;
"Ülkemizde satılan Türkçe Q tuş dizilimine sahip optik switchli mekanik klavyeler "Razer Huntsman", A4Tech/Bloody firmasının 1-2 modeli ve "Rampage Hydra R7" modelleri.. Bunlar mesela hakiki GÜVENİLİR mekanik klavye olarak düşünülebilinir."


Bütçe olarak klavye için 1.500₺ yeterli olur sanırım. Bu arada birde kulaklık düşünüyorum ama karar veremedim ikili ürün önerisinde bulunabilirsiniz.
 
Ses purple Switch ve yabancı tuş takımı (Fransızca) sorun olmazsa bu fiyata bulunmayacak ve çok kaliteli olan bir klavye.

Huntsman v2 sadece bilek desteği bile indirimli hali 450 TL. Aynı klavyenin tam versiyonunu kullanmıştım, şimdi de İspanyolca ve red Switch indirime girmişti onu aldım şu an kargoda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı