1500 TL'ye optik veya kahverengi switch klavye önerisi

Musa B.

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
1.633
Makaleler
4
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, halihazırda G213 klavyemde bazı sorunlar başladı ve yenileme ihtiyacım doğdu. Kodlama ve oyunlarda kullanacağımdan ömrü uzun ve uzun yazma durumunda elleri ağrıtmayacak bir klavye olması gerekiyor. Bütçeme gelecek olursak net bir bütçem olmamasına karşın 1500 TL (bütçeyi en fazla 500₺ kadar aşabilirim harçlıklarımı kullanarak daha fazlası olmaz) düşünüyorum. Arkadaşım Bloody B640´ı önerdi memnun olduğunu söyledi lakin Bloody marka/modeli pek güven verici gibi gözükmedi açıkçası.
 
Bloody B870R kullanıyorum, öneririm. İkinci olarak ucuza bulabilirsen Asus Tuf Gaming K7 var. İkisi de optik anahtarlı, mekaniklere göre daha uzun ömürlü ve sorunsuzlar. Bloody B870R çok kaliteli malzeme kalitesi ve işçiliğe sahip.
 
Corsait K60 Low Profile klavyesini öneririm. Mağazada denemiştim ve yazma hissiyatı en güzel olan klavyeydi. Yazılımcıysanız bence tam size göre. Cherry Mx Speed anahtarlara sahip.
 
@Teacher80 K7 aslında aklıma yattı ama bütçemi çok aşıyor şu an 2800₺ civarlarında satışta, belki Amazon Prime Days (umarım doğru yazmışımdır) zamanında düşer.
 
Keşke yurt dışından sipariş etme şansınız olsaydı da HyperX Alloy Originis Auqa Switch sipariş edebileydiniz. Kahverenginin müadilidir ama ondan daha iyisidir.Nedense Auqa Switch buralarda yok.
 
@Reven007 şanstan kastınız yurtdışından da söyleyebilirim eğer güvenilir bir site üzerinden bütçemi aşmayacak biçimde olacaksa. Link varsa yazabilir misiniz?
 
@Reven007 şanstan kastınız yurt dışından da söyleyebilirim eğer güvenilir bir site üzerinden bütçemi aşmayacak biçimde olacaksa. Link varsa yazabilir misiniz?

Ben yurt dışı Amazondan aldım. Ayrıca Aqua Switch'i inceleyebilirsiniz. Çok kaliteli.
 
@Reven007 yüzeysel bir araştırma ile Aqua switchlerin neredeyse Brown switchler ile eşdeğer olduğuna ulaştım ama beni bir tık geri çeken şey oyunlarda Aqua switchin dezavantaj yaratabileceği oldu. Çalışma mekanizmasında tuşu hissetmemiz için orta kısımda çok düşük bir durdurma tarzı bir switch kendisi.
 

Geri
Yukarı