1500 TL'ye oyun için masaüstü bilgisayar tavsiyesi

o arkadaş ben oluyorumda :D AMD kötü diyolar ? :D birde onlara uygun kasa bulmak gerek güç kaynağını falan ben yaparım ? işte öle :D

AMD kötü diye birşey yoktur. Ekran kartı konusunda Nvidia oyunlarla anlaşmalı yazılımlar üretiyor o yönden çok az üstünlük kurmuş olabilir ama kesinlikle fiyat/performans olarak AMD sistemler daha uygundur.
 
2000-2500 tl üstü (tercihen bu fiyat aralığında intel olabilir ) intel tavsiye edilir ,2000 - 2500 tl bütçe altında ise amd tavsiye edilir.
Bunun sebebi amdnin alınası işlemcileri orta ve alt seviye işlemcileridir üst seviye işlemcileri kesinlikle verdiğin parayı haketmiyor.Ekran kartı olarak ta amd her zaman daha ucuza aynı performansı verir fakat driver desteği olarak nvidia öndedir tercihine kalmış yani.
 
kasa baya geniş bi kaç kod var ama google yazınca çıkmadı zaten ben bu pc den sıkıldım ben biraz performans istiyom bütce herkes sordu :) şuanlık beli değil liseye gecicem beli olduktan sonra para dilencez

driver desteği derken ? iyi olsun ucuz olsun bizim olsun :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı