1500 TL'ye telefon tavsiyesi

Artık akıllı telefonlar aldı başını gitti. Yüksek boyutları ile insanın suratını kaplıyor. Küçük ekranda yüksek çözünürlük olması gerekirken, ekran boyutu büyümeye devam ediyor. Sırf bu nedenden dolayı 4'' ınc üzeri olan telefonları gereksiz buluyorum ...
 
Bu ihtiyaç meselesi. Bence Samsung Galaxy Camera ve Note 2 bir arada olsun. Ekranı da 5.5 inch olsun. Büyük olması problem değil. Şimdiki durumda ben 2 cihaz fazladan taşıyorum. Bir kamera ve bir tablet. Ama öyle bir şey olsa 3'ü bir arada, dediğim gibi talebe için gereksizdir belki ama bu ihtiyaç meselesi. Business'te gerekli. Not almanız lazım, resim çekmeniz lazım, mailleri kontrol etmek, cevaplamak gerekli, Word, Excell'de çalışmak gerekli vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 2 S3'den bence daha kötü bir telefon. 100 TL daha pahalı olmasının nedeni biraz daha güçlü işlemci, 2 GB RAM, ve daha büyük bir telefon onun dışında S3 ile aynı özelliklere sahip. Hatta S3'de Flash desteği var onda yok.

Bu bağlamda S3 ve Note 2 tercih meselesi bana sorarsanız. Ben S3 tercih ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı