Arkadaşlar hangi sebepten bilmem ancak kullandığım fareler çok çabuk bozuluyor. Valorant için fare önerisi istiyorum. Tutuş şeklimi tam bilmiyorum, palm galiba ancak emin değilim. Yani sabit bir tutuşta oynamıyorum, sanırsam oturuş pozisyonumdan kaynaklanıyor olabilir. Şimdiye kadar Valorant için Razer Viper mini, Logitech G303S gibi farelerden memnun kalmıştım. Hatta G303S çok fazla memnun kaldığım bir fare ancak diğerlerinden daha çabuk bozuluyor ve stokta her zaman yok. Logitech in G202'si var elimde ancak onu hiç kullanamıyorum. Evde Razer Viper mini var onu da kullanamıyorum G303S'ten sonra. G303s'ten de bozuk 3 tane fare var.
Bu kullanmış olduğum farelere göre bana nasıl bir fare tavsiye edersiniz? Logitech G Pro Superligth tutuş olarak bana uyar mı? Bir de bu kullandığım fareler arasından hangisine benziyor tutuş tarzı? Şimdi doğrudan gidip G Pro almak istemiyorum alışamazsam sürekli olarak G303S'e dönme eğilimindeyim çünkü.
Bu kullanmış olduğum farelere göre bana nasıl bir fare tavsiye edersiniz? Logitech G Pro Superligth tutuş olarak bana uyar mı? Bir de bu kullandığım fareler arasından hangisine benziyor tutuş tarzı? Şimdi doğrudan gidip G Pro almak istemiyorum alışamazsam sürekli olarak G303S'e dönme eğilimindeyim çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör: