1500 TL'ye Valorant için fare önerisi

Bütçe
1500-5000

sinezorro

Kilopat
Arkadaşlar hangi sebepten bilmem ancak kullandığım fareler çok çabuk bozuluyor. Valorant için fare önerisi istiyorum. Tutuş şeklimi tam bilmiyorum, palm galiba ancak emin değilim. Yani sabit bir tutuşta oynamıyorum, sanırsam oturuş pozisyonumdan kaynaklanıyor olabilir. Şimdiye kadar Valorant için Razer Viper mini, Logitech G303S gibi farelerden memnun kalmıştım. Hatta G303S çok fazla memnun kaldığım bir fare ancak diğerlerinden daha çabuk bozuluyor ve stokta her zaman yok. Logitech in G202'si var elimde ancak onu hiç kullanamıyorum. Evde Razer Viper mini var onu da kullanamıyorum G303S'ten sonra. G303s'ten de bozuk 3 tane fare var.
Bu kullanmış olduğum farelere göre bana nasıl bir fare tavsiye edersiniz? Logitech G Pro Superligth tutuş olarak bana uyar mı? Bir de bu kullandığım fareler arasından hangisine benziyor tutuş tarzı? Şimdi doğrudan gidip G Pro almak istemiyorum alışamazsam sürekli olarak G303S'e dönme eğilimindeyim çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Promosyon ile alırsanız 1900TL civarı filan. Ürün 79 gram falan size ağır gelirse bunu alın gerçekten uzun ömürlü olur.
Bu modelde yeni çıktı kağıt üstünde çok çok iyi gözüküyor.

Promosyon ile alırsanız 1900TL civarı filan. Ürün 79 gram falan size ağır gelirse bunu alın gerçekten uzun ömürlü olur.
Bunlar bana olur mu mesela g203 e asla alışamıyorum o yüzden soruyorum g303s e fazla alışmışım.

ASUS ROG Gladius III Wireless vs Logitech G300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes g3a olmaz gibi.

Sora v2 en benzeyenler arasında.

Sora V2 iyi olacaktır herhalde.

Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.

ASUS ROG Gladius III Wireless vs Logitech G300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes g3a olmaz gibi.

Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.
Palm dediği için G3A önerdim.

Ayrıca tek bir tutuş şekline sahip değil büyük ihtimam palm claw arası tutuyordur g3a iyidir.

Bu markaları ilk defa duyuyorum. Logitech G Pro Superligth var ya esas ona geçmek istiyorum ancak alışamam diye geçmiyorum biraz pahalı çünkü. O fareye alıştıracak bir fare öneremez misiniz yani onun gibi olup deneyebileceğim elimi alıştıracağım bir fare arıyorum esasında.
Palm dediği için G3A önerdim.

Ayrıca tek bir tutuş şekline sahip değil büyük ihtimam palm claw arası tutuyordur g3a iyidir.
Hocam tutuş şeklim karışık evet, bana palm gibi geliyor ancak şimdiye kadar hiç nasıl tuttuğumu bilmediğim için beynimde bir karışıklık oldu :D nasıl tuttuğumu bilmiyorum yani palm ve dediğiniz gibi karışık olabilir.

Bu markaları ilk defa duyuyorum. Logitech G PRO superligth var ya esas ona geçmek istiyorum ancak alışamam diye geçmiyorum biraz pahalı çünkü. O fareye alıştıracak bir fare öneremez misiniz yani onun gibi olup deneyebileceğim elimi alıştıracağım bir fare arıyorum esasında.

Hocam tutuş şeklim karışık evet, bana palm gibi geliyor ancak şimdiye kadar hiç nasıl tuttuğumu bilmediğim için beynimde bir karışıklık oldu :D nasıl tuttuğumu bilmiyorum yani palm ve dediğiniz gibi karışık olabilir.

Gpxin hakkı Max 2000 TL.

Hocam şu attığımız g3a onu 2'ye katlar. Gpx alırsan 5-6 aya çift tıklar, switch değiştirirsin garantisi gider.
Hocam şu aşamada benim için önemli olan tutuş şeklime alışkanlık zaten. Farelerim bozuk olduğu için g203 deniyorum ancak asla alışamıyorum. Ama dediğim gibi almak istediğim fre g pro x modeli çok fazla kişi kullanıyor zaten ancak ben tutuşuna yakın daha düşük bütçeli bir şey arıyorum ki bakayım alışabilecek miyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı