1500 TL'ye Valorant için fare önerisi

Bütçe
1000-1500
Takılmaya en musait olacağı FPS oyunları nı oynadım ben o fare ile. 2K ve 4K kullanımda hiç sorun yaşamadım. Pile gelince o kişinin üşengeçliğine göre değişir. Ben her gün şarj ederim. Şahsen Rapoo'da da 2 3 ay sonra şikayetler geleceğini düşünüyorum. Markanın bu ürün çıkmadan önce adının geçtiğini bile duymadım. Bu mouse harici rapoo ile ilgili açılan çoğu konu cevapsız. Sorunsuz ürün diye bir şey bulunmuyor zaten.

Rapoo'nun birçok mouseu ve klavyesi mevcut, ayrıca eu gibisinden satış pazarlarına da önem veriyorlar. Siz duymadınız diye diğerleri de duymamış olmuyor maalesef😀 her gün şarja takıp 80-100 aralığında bırakırsanız da pil sağlığınız tamamen azalacaktır.

Rapoo'nun birçok fareyi ve klavyesi mevcut, ayrıca EU gibisinden satış pazarlarına da önem veriyorlar. Siz duymadınız diye diğerleri de duymamış olmuyor maalesef😀 her gün şarja takıp 80-100 aralığında bırakırsanız da pil sağlığınız tamamen azalacaktır.

Benim bilmemle alakalı bir şey yok hakkındaki konuların çoğu cevapsız demek ki bunu bilen kişi sayısı fazla değildiki cevapsız kalıyor Razer Essential alınır mı diye konu açılsa herkes zaten alınmaz diye konuya çullanıyor. Birkaç aya belli olur zaten haklı olup olmadığınız.

Benim bilmemle alakalı bir şey yok hakkındaki konuların çoğu cevapsız demek ki bunu bilen kişi sayısı fazla değildiki cevapsız kalıyor Razer Essential alınır mı diye konu açılsa herkes zaten alınmaz diye konuya çullanıyor. Birkaç aya belli olur zaten haklı olup olmadığınız.

Ürün 2 yıldır piyasada, madlions ve benzeri firmaların ürünleri gibi 2-3 aydır değil. Karıştırıyorsunuz sanırım. Ürün TR pazarında indirimsiz şekilde yüksek fiyatlardaydı, kimsenin cevaplamama sebebi budur. Bir tane AJ159 Pro disassembly videosu var mıdır elinizde? İçindeki her şeyi son detayına kadar biliyor musunuz? Mcusunun özelliklerine hakim misiniz?

Ürün 2 yıldır piyasada, madlions ve benzeri firmaların ürünleri gibi 2-3 aydır değil. Karıştırıyorsunuz sanırım. Ürün TR pazarında indirimsiz şekilde yüksek fiyatlardaydı, kimsenin cevaplamama sebebi budur. Bir tane AJ159 Pro disassembly videosu var mıdır elinizde? İçindeki her şeyi son detayına kadar biliyor musunuz? Mcusunun özelliklerine hakim misiniz?

Farenin mcusunun belirtilen ile aynı olmadığının farkındayım. Ama bu mcunun hâlâ yeterli olduğunu savunmaktayım. Kendim kullanıp tek bir sorun yaşamadığımı belirtiyorum. Ayrıca ben o markaya güvenmediğimi belirtiyorum. Gereksiz yere bu kadar düşük bir fiyat yapamazlar.

Farenin mcusunun belirtilen ile aynı olmadığının farkındayım. Ama bu mcunun hâlâ yeterli olduğunu savunmaktayım. Kendim kullanıp tek bir sorun yaşamadığımı belirtiyorum. Ayrıca ben o markaya güvenmediğimi belirtiyorum. Gereksiz yere bu kadar düşük bir fiyat yapamazlar.

Mcusu ripple correction, Motion Sync gibi teknolojileri 4KHz'da açtığınız zaman kendini gösterecektir, deneyebilirsiniz. Siz kullanıyorsunuz diye diğerleri sorun yaşamıyor değil. Rapoo ve Ajazz'ın Reddit alt başlıklarını karşılaştırırsanız problemler açısından büyük bir fark ortaya çıkıyor. Bu fiyat ise indirim yüzünden böyle açıkçası, normalde yüksek fiyatta olduğunu söylemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı