15000-16000 TL 125CC motor önerisi

Katılım
29 Eylül 2018
Mesajlar
2.595
Çözümler
8
Yer
S.H.I.E.L.D.
Herkese merhaba arkadaşlar.

Size kısaca birkaç sorum var. Evim gittiğim okula uzak olduğu ve minibüsler ile ulaşımım zor olduğu için A1 ehliyet ve ehliyete uygun motor almaya karar verdim. Motorun sıfır olmasını istiyorum. Sıfır öneri verirseniz daha iyi olur. Bütçem 15-16 bin lira civarı. Lütfen CBR 125 demeyin, ben de almak istiyorum ama yaşadığım yerde sadece 3 tane ilan var ve bunlar 2005-2012-2014 yılına ait motorlar ve 30-40 bin kilometre yapmış motorlar. Bu motorlara 15 bin lira istiyorlar, bana da cazip gelmiyor.

Aklımda 3 tane model var. Arkadaşlar, bir de vereceğiniz önerilerdeki motorların şekli de önemli benim için, şekile çok takılıyorum. Aklımda 3 adet motor var. 1. Mondial 125 Drift l. 2. RKS RNX, aslında bu motor çok güzel ama küçük diyorlar, gerçekten küçük mü? Boyum 181, çok küçük olur mu? 3. Benelli 125S bu motor tam bana uygun motor ve tasarımı da çok güzel bence. Ama internetten sorguladığım da RKS, Küba ve Benelli motorların aynı yerde satıldığını gördüm. Yaşadığım şehirde Küba ve RKS satış bayileri bulunmakta, acaba bu bayiler de Benelli motorlar satıyorlar mıdır? Eğer satmıyorlar veya ellerinde yok ise sipariş verebilirler mi?

Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bence aklındaki motorlar arasındaki en sağlamı benelli 125s. Motoru inceleme fırsatım biraz oldu gerçekten yakışıklı olması dışında bence gidişi de fena değil drift ve rks düşünmek yerinde benelli kesinlikle senin için daha iyi bir tercih olur. Genelde Kuba ve Benelli'nin tedarikçileri aynı olduğu için yüksek ihtimalle yaşadığın şehirde de vardır.
 
Merhaba. Bence aklındaki motorlar arasındaki en sağlamı benelli 125S. Motoru inceleme fırsatım biraz oldu gerçekten yakışıklı olması dışında bence gidişi de fena değil drift ve RKS düşünmek yerinde benelli kesinlikle senin için daha iyi bir tercih olur. Genelde Küba ve Benelli'nin tedarikçileri aynı olduğu için yüksek ihtimalle yaşadığın şehirde de vardır.

Merhaba ama bayiler de sadece Kuba ve RKS tabelası bulunmakta acaba istesem getirebilirler mi? En çok bu motorların için de bende Benelli modelini sevdim. Gerek tip gerekse soğutma konusun daha başarılı. Eğer sizin bildiğiniz bu civarlar da güzel motorlar var ise önerebilir misiniz?
 
Dediğim gibi Benelli, RKS, Kuba aynı mağazada satılan markalar hatta fuarda da aynı standı paylaşıyorlar. Gidip bakma fırsatınız olursa büyük ihtimalle bayide Benelliye rastlarsınız. Benelli'nin 125S modeli olmazsa getirtmek istediğinizde yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
 
Dediğim gibi benelli, rks, Küba aynı mağazada satılan markalar hatta fuarda da aynı standı paylaşıyorlar. Gidip bakma fırsatınız olursa büyük ihtimalle bayi de benelliye rastlarsınız. Benelli'nin 125S modeli olmazsa getirtmek istediğinizde yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Tamamdır çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı