MONZA-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL Core i5-12400F ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME H610M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...
www.gaming.gen.tr
RTX istemenizin özel bir sebebi var mı? Bu fiyat bandındaki RTX 3060'tan çok daha üstün bir kart. 3060 Ti ile ise eşit ya da daha güçlü.
MONZA-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL Core i5-12400F ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME H610M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...
www.gaming.gen.tr
RTX istemenizin özel bir sebebi var mı? Bu fiyat bandındaki RTX 3060'tan çok daha üstün bir kart. 3060 Ti ile ise eşit ya da daha güçlü.
MONZA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
RTX ekran kartı düşünüyorum demiş kesin o olacak dememiş. Ben de alternatif bir sistem atıp özel bir sebebi olup olmadığını sordum. Performans bilgileri hakkında bilgileri verdim. Maalesef bot değilim ben bağlantıyı kopyalayıp yapıştırıp cevap veremiyorum sadece. Konu sahibi ile fikir alışverişi de yapmaya çalışıyorum.
www.gaming.gen.tr