Hocam doğru diyorsunuz ama 7700xt min 700w PSU istiyor benim sistem de 650w bulunmakta 6800xt veya 6900xt ama asıl beni Nvidia ya yönlendiren FPS teknolojisi, Nvidia'nın dlss teknolojisi. Bununla birlikte AMD nin de FidelityFX Super Resolution teknolojisi var ama bundan dolayı kararsızım aslında
Hocam doğru diyorsunuz ama 7700xt min 700w PSU istiyor benim sistem de 650w bulunmakta 6800xt veya 6900xt ama asıl beni Nvidia ya yönlendiren FPS teknolojisi, Nvidia'nın dlss teknolojisi. Bununla birlikte AMD nin de FidelityFX Super Resolution teknolojisi var ama bundan dolayı kararsızım aslında
Hocam önerilen psu değerine çok takılmayın, önerilen psu değeri de 550W bu arada rx 7700 xt için. Kendisi zaten 245W tdp li bir kart, kullanacağınız işlemci 65W diğer parçalarda taş çatlasın 60-70W tüketecek. Hadi düz hesap onlara da 100W desek en fazla en fazla 400-420W fln harcayacak bu sistem. Düzgün bir 550W bile yeterli 650W hayli hayli yeterli olucaktır.
Teknoloji kısmına da bu kadar takılmayın bence, dlss fsr gibi teknolojiler aldığınız fps düşükse kullanacağınız teknolojiler. Kullanacağınız sistemde ben fsr a ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. (Eğer illa da ışık yansısın demiyorsanız)
Hocam doğru diyorsunuz ama 7700XTmin 700W PSU istiyor benim sistem de 650W bulunmakta 6800 XT veya 6900 XT ama asıl beni NVIDIA'ya yönlendiren FPS teknolojisi, NVIDIA'nın DLSS teknolojisi. Bununla birlikte AMD'nin de FidelityFX Super Resolution teknolojisi var ama bundan dolayı kararsızım aslında