15000 TL Laptop Önerisi

Bütçe
15000 TL
Gerek bölümüm gereği yazılım için gerekse oyun amaçlı laptop alacağım. Fiyat uygunluğu sebebiyle ilk olarak GameGaraj Tracer XL 7T 144, GameGaraj Fenix 10TN144, Monster Tulpar T7 V20.3 modellerine dikkat ettim. Biraz araştırma yapınca kasa kaliteleri, bataryada kullanım süreleri ve yüksek sıcaklık değerleri gibi şikayetleriyle karşılaştım. Telefon da yenilemem gerekli 15.000 TL'yi asla geçemem hatta ne kadar uygun o kadar iyi. Batarya olarak 5-6 saat süreler elbet istemiyorum ama kabloyla uğraşmadan kabaca 3 saat gibi kullanabilmek istiyorum. Lenovo Legion'lar hoşuma gitti 2021 ve 2020 modelleri hakkında görüş belirtirseniz sevinirim.

Bekleme imkanınız varsa Ryzen modelleri bekleyin, daha az şarj yiyorlar.
 
Nerden bildiğinizi sorabilir miyim?
7.png
 
Şuan en çok çöp olarak gösterilen Abra modellerinden birine sahibim ve herhangi bir sıkıntısı yok, teknoloji şans işidir, size sorunlusu denk geldiyse bu alınmaz anlamında gelmez. Ayrıca Abra modellerine gerçekten para vermek doğru değil ama bu Tulpar modellerinde sorun yaşayanlar olsa da yaşamayanlar daha çok.
 
Teknoloji şansa bağlıdır, çok başarılı modellerde bile sorunlar çıkabilir. v22.1 Monster'ın sorunsuz serilerinden biri ve önerilir, muhtemelen size hatalı üretimli bir modeli geldi. Benzer durumları ben de yaşadım. Birçok kişi tarafından öneriler Acer Nitro aldım fakat 3 yılda aşırı ısınmadan dolayı çöp oldu. Bunun sebebi üretim hatasıdır, ben halen Acer markasını öneririm çünkü 100 ürünün 1'inde sorun çıkması normal bir durumdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı