15000 TL tablet önerisi

TheEgE4

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT
Meslek
Bilişim Bölümü Öğrenci
Merhaba oyun için bir tablet arıyorum ama ne alacağım konusunda hiç fikrim yok. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Ayrıca erkan 120 Hz destekli olursa çok daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Huawei öneririm fiyatına göre oyunlarda mükemmel performans veriyor ama her oyun yok o yüzden öneremiyeceğim.

Normalde Huawei öneririm fiyatına göre oyunlarda mükemmel performans veriyor ama her oyun yok o yüzden öneremiyeceğim.

Bende Huawei var, Aura Store ile indirebiliyorum ama sıkıntılı iş. Bu bütçeye Xiaomi alsın daha iyi olur.

Attığım Xiaomi'nin işlemciside güzel.

Bende Huawei var, Aura Store ile indirebiliyorum ama sıkıntılı iş. Bu bütçeye Xiaomi alsın daha iyi olur.

Attığım Xiaomi'nin işlemciside güzel.
Ben de gbox kullanıyorum her çeşit uygulama var ama sadece oyunların hepsi yok, sürüm kaynaklı sanırım belki de play storedaki oyunların yarısı yoktur. Apk indirince de oyunlar çalışmıyor google girişi isteyenler özellikle.

GBox'tan YouTube'a girince uygulamadan arıyordu beni sizde de aynı sorun var mı?

Atıyordu demek istedin sanırım? Hayır 3 senedir sıfır sorunla kullanıyorum ben. Hiçbir uygulamadan atmadı veya sorun çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…