15000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
15000
Biraz inceledim almayı düşünüyorum. Yine de başka önerdiğiniz bir telefon var mı?

İkinci el S22 temiz bulursanız, ancak ikinci el pek güvenli değil. S21 FE yi Hepsiburada'dan alırsanız daha daha iyi olur. 16.000TL satıcısı da Hepsiburada, yani arkası sağlam.

İkinci el S22 temiz bulursanız, ancak ikinci el pek güvenli değil. S21 FE yi Hepsiburada'dan alırsanız daha daha iyi olur. 16.000TL satıcısı da Hepsiburada, yani arkası sağlam.

N11 de 15800 TL'ye var. Bir de Samsung A55 modeli nasıldır? Babama aldırabilirsem onu aldırmayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
teşekkürler gerek kalmadı.

N11 de 15800 TL'ye var. Bir de Samsung A55 modeli nasıldır? Babama aldırabilirsem onu aldırmayı düşünüyorum.

A55 daha iyi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Siz bilirsiniz hocam ben kendime alacak olsam S21 FE alırdım A serisi bilerek yavaşlatılan bir seri ama yine de siz bilirsiniz.

Nothing Phone Türkiye'de tutulan bir model değil maalesef çok destek bulamazsınız herhangi bir sorunda. S21 FE şarjı çok iyidir ekranı iyi kasası tasarımı vs. iyi. Bence 6 yıl civarı kullanılır kırılmaz bozulmazsa 7 yıl belki.

S21FE ve sarjınin iyi olması? Kasasinin iyi olmasi?

Bir ebeveyne a serisi almak daha mantıklı. Ekranı büyük pili fazla. Kamerası ortalama. İşlemciside orta olduğu için şarjı uzun gider. Hafif-orta kullanımda 5-6 sene rahat götürür.
A55 şiddetle öneririm. A5X serisi Türkiye'de tutan ve kaliteli bir seri. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tek eksisi bir tık kalın.

Siz bilirsiniz hocam ben kendime alacak olsam S21 FE alırdım a serisi bilerek yavaşlatılan bir seri ama yine de siz bilirsiniz.

S21FE ve sarjınin iyi olması? Kasasinin iyi olmasi?

Her şeyi de biliyorsunuz la ne var kardeşim kasasının? Adamın annesi PUBG mi oynayacak WhatsApp'tan görümcesiyle mi konuşacak? Delirttiniz beni siliyorum hesabımı.

Siz bilirsiniz hocam ben kendime alacak olsam S21 FE alırdım a serisi bilerek yavaşlatılan bir seri ama yine de siz bilirsiniz.

Her şeyi de biliyorsunuz la ne var kardeşim kasasının? Adamın annesi PUBG mi oynayacak WhatsApp'tan görümcesiyle mi konuşacak? Delirttiniz beni siliyorum hesabımı.

Kasasıyla PUBG oynamanın ne alakası var kendim kullanıcıyım plastik ve berbat duran bir kasası var pil kullanimıda ondan beter ben kurtulmaya çalışıyorum kimseye önermem kamera cok önemli değilse.

Şimdi A55 5-6 sene idare edebilir mi? Zaten çok yüksek bir beklentimiz yok. Şarjı iyi gitse yeter. Bir de eğer ben kullanırsam Max Brawl Stars oynarım.

Delirttiniz beni siliyorum hesabımı.

Neden siliyon hesabını.

Şimdi A55 5-6 sene idare edebilir mi? Zaten çok yüksek bir beklentimiz yok. Şarjı iyi gitse yeter. Bir de eğer ben kullanırsam Max Brawl Stars oynarım.

Neden siliyon hesabını.

Batarya önemliyse S21FE almayın onun disinda A55 hakkinda tam bir bilgim yok.

Şarjı iyi falan değil, 6 saati görebilenler şükür namazı kılıyor.
6saat kullanmisim pilin %142si yaziyor 😀

Yeni konular

Geri
Yukarı