malesefmen Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #11 Schmtzz dedi: Birinde Windows 11 var diğeri Free. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için hangisi daha mantıklı hocam. Schmtzz dedi: Birinde Windows 11 var diğeri FreeDOS. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar hakkında bilginiz benden fazlası ile çok sanırım profilimde bir tane konu var henüz yardım eden olmadı bir bakabilir misiniz kusura bakmayın uğraştırdım.
Schmtzz dedi: Birinde Windows 11 var diğeri Free. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için hangisi daha mantıklı hocam. Schmtzz dedi: Birinde Windows 11 var diğeri FreeDOS. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar hakkında bilginiz benden fazlası ile çok sanırım profilimde bir tane konu var henüz yardım eden olmadı bir bakabilir misiniz kusura bakmayın uğraştırdım.
Schmtzz Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 malesefmen dedi: Oyun oynamak için hangisi daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı sistem sadece birinde Windows 11 kurulu diğerinde işletim sistemi yok sonradan kurmanız lazım ama bence FreeDOS alıp kendiniz kurun.
malesefmen dedi: Oyun oynamak için hangisi daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı sistem sadece birinde Windows 11 kurulu diğerinde işletim sistemi yok sonradan kurmanız lazım ama bence FreeDOS alıp kendiniz kurun.