₺15000 yurt dışından laptop tavsiyesi

Bütçe
15000

aykutc3

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2019
Mesajlar
30
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi 15000 TL bütçe ile laptop aramaktayım. Kendimce birkaç seçenek belirlemiştim ancak malum son zamanlardaki kur artışları sonrasında gelen zamlar nedeniyle tekrardan arayışa çıkmış durumdayım. Laptop okul ve oyun için kullanılacak. Konuyu hem tavsiye alabilmek için hem de kendi gördüğüm bir laptop hakkında bilgi almak için açtım.


Yurt dışındaki Black Friday indirimlerini araştırırken bu laptopa rastladım. Şu an sepette %8 indirimle birlikte 15.588 TL'ye ücretsiz kargo + vergi dahil olacak şekilde geliyor. Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? (bu serinin soğutması nasıldır, Ryzen 7 4800H işlemci 130W 3060 için yeterli mi?)
Bunlara ek olarak da daha önce yurt dışından hiç sipariş vermediğim için bu konularda çok acemiyim. Bu laptopu almaya karar vermiş olsam Newegg üzerinden sipariş vermek güvenli midir ve yurt dışından alırsam garantisiz mi olur?

Çok soru sorduğumun farkındayım ancak gerçekten kafam karışmış durumda. Tavsiye ve bilgilendirmelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Moderatör başlığı yurt dışından şeklinde değiştirmiş ancak tavsiyeler illa yurt dışından olmak zorunda değil arkadaşlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı