erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.494 Çözümler 23 Yer Tottenham 20 Şubat 2025 #11 Eymenz dedi: FSP kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz demedim hocam ama o fiyata MSI olanı almak daha mantıklı. DemonicZ dedi: Benim arkadaşım almıştı memnundu hocam ama tabii sizin attığınız da tercih edilebilir tabii bütçe arttırması lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam öyle, şahsen PC'de bir parça için bütçe arttırmam gerekse ilk ekran kartı için arttırmaya büyük önem gösterirdim ikinci de PSU'ya. Kağıt üstünde PSU en önemli parça
Eymenz dedi: FSP kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz demedim hocam ama o fiyata MSI olanı almak daha mantıklı. DemonicZ dedi: Benim arkadaşım almıştı memnundu hocam ama tabii sizin attığınız da tercih edilebilir tabii bütçe arttırması lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam öyle, şahsen PC'de bir parça için bütçe arttırmam gerekse ilk ekran kartı için arttırmaya büyük önem gösterirdim ikinci de PSU'ya. Kağıt üstünde PSU en önemli parça