1500TL bandında kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
0-1500(1700 zorlayabilirim belki)

efelerinefesi98

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2016
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, şu anda HS60 kullanmaktayım, hem aşınmasından hem de (çok daha büyük oranda) kablosuza geçmek istediğimden kulaklığımı değiştireceğim. Aklımda ASUS'un H3 Wireless'ı var Type-C olduğu için telefon tablette de kullanırım diye fakat şart değil. 1700TL'ye kadar zorlayabilirim belki. Aynı zamanda ASUS STRIX Fusion ve Logitech G733'ün de arasında kaldım. Yani bu üçünün ama h3'ten yanayım genel olarak. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim, şubat'ın ilk haftası almayı planlıyorum.
 
Geçen gün HyperX Cloud Core 2 Wireless 1300 TL civarına düşmüştü Teknosa'da indirim bitti ama belki o civarlara yeniden düşebilir fiyatını takip edebilirsin.
 
Peki diyelim ki ben Void RGB Elite vs G935 arasında kalsaydım fiyattan bağımsız olarak hangisini seçmeliydim.(Teorik olarak :D)
Evet dediklerinizi çok iyi dinledim farkındayım ama Void RGB Elite Wireless Premium aldım. Önerileriniz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Peki diyelim ki ben Void RGB Elite vs G935 arasında kalsaydım fiyattan bağımsız olarak hangisini seçmeliydim.(teorik olarak :D)
Evet dediklerinizi çok iyi dinledim farkındayım ama Void RGB Elite Wireless Premium aldım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Kullanıyorum 6 aydır memnunum ama ilk geldiğinde sesleri kötü iCUE uygulamasından equalizer ayarı yaptıktan sonra sesler güzel oluyor haberin olsun.
 

Geri
Yukarı