1500TL bütçeye normal koltuk mu oyuncu koltuğu mu?

Bütçe
1500
Tamam teşekkürler.

Paylaşırsanız sevinirim. Oyun oynayan biriyim genellikle 4-5 saat koltukta kalmam gerekiyor. Boyum 180cm kilom 71 genişliğimi hatırlamıyorum ancak boyum yüzünden şişman gözükmüyorum.

Deri koltuk olduğundan dolayı yaz kış fark etmeksizin terliyorsunuz ama aşırı rahat. Derisi kaliteli fakat genel işçilik mükemmel değil, simetrik hatalar mevcut. Deri birbirine sürtüğünde gıcır gıcır bir ses çıkıyor, bu bazen rahatsız ediyor. Mekanizmada bir sıkıntı yok. Yani 1100 TL bandında eskiden alınır derdim fakat şu an almanızı tavsiye etmem.
NOT: Bu söylediklerim Sancak modeli için geçerli ama işçilik hataları bende varsa siz farklı modeli alsanız dahi çıkabilir.
 
Koltuk seçiminde 2 şey söyleyeceğim.
Boyunuz benimkine yakın o yüzden normal koltuk almayın bu 1.
Kesinlikle görerek alin bu da 2.

2. seçeneği seçmek istiyorum ancak yaşadığım ilde güzel koltuk satan yer yok. Bulduğum kotluk deri o yüzden onu da çok almak istemiyorum ancak baktıklarımın arasından en rahatı oydu.
 
Bu deri bir bende sorun yaratmıyor herhalde. Terleme kışın nasıl oluyormuş merak ettim açıkçası. Ben seduna blade kullanıyorum güzel. İnternet satışı 1100 TL fakat mağazaya giderseniz nakit 900 liraya veriyorlar. Halkalı meydanda mağaza bu arada.
 
Bu deri bir bende sorun yaratmıyor herhalde. Terleme kışın nasıl oluyormuş merak ettim açıkçası. Ben seduna Blade kullanıyorum güzel. İnternet satışı 1100 TL fakat mağazaya giderseniz nakit 900 liraya veriyorlar. Halkalı meydanda mağaza bu arada.

İstanbul Aksaray sandınız herhalde İl olan Aksaray'da yaşıyorum :D.

Aksaray da yaşıyorum
 
Bir haftadır bende aynı dertten muzdaribim. 300-500 liraya hallederim diyordum ancak fiyatlar uçmuş. HAWK Kumaş, Xprime King, Xdrive 15'li ve son olarak media markt şuan bin liraya rampage kl-r77 satıyor. Bin liranın üzerinde vereceksem değsin istiyorum.
HAWK modelinin kumaş olması ve en geniş oturma bölgesine sahip olması acaba dedirtiyor. Öte yandan xdrive kaliteli diyorlar. Boy 173 kilo 95. Nasıl bir çıkmaza girdim ben böyle...
Bir arkadaşım bu gün xprime one aldığını söyledi. king modelinden boyu daha kısa ama biraz daha geniş bir koltuk. Bilemedim...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı