1500TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500

Crimeron

Hectopat
1500TL'ye kadar klavye bakıyorum. Kesin gerekli olan şey "<, >" yani küçüktür ve büyüktür işaretlerinin klavyede olması. Kod yazarken ihtiyacım oluyor. Mekanik ve red Switch klavye olmasını tercih ederim ve Q Türkçe klavye olacak bir de NumLock tuş yeri olabilirse sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500TL'ye kadar klavye bakıyorum. Kesin gerekli olan şey "<, >" yani küçüktür ve büyüktür işaretlerinin klavyede olması. Kod yazarken ihtiyacım oluyor. Mekanik ve red Switch klavye olmasını tercih ederim ve Q Türkçe klavye olacak bir de NumLock tuş yeri olabilirse sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Büyüktür küçüktür işareti sağ tarafta bulunmakta. Q Türkçe klavye değil, fakat dil olarak türkçe klavye kullanabilirsiniz. 1500TL'ye mekanik klavye olarak bu bütçede bu klavye çok öneriliyor, bende aldım şu an uçakta.

Gamepower'ci kardeşim önermemişsin ünlü sağlam ürünlerini şaşırdım :D
Bütçe artarsa;

Artmazsa;

@cumali_032 hocamın önerdiği klavyede yd ürünler için en güzel seçenek.

Büyüktür küçüktür işareti sağ tarafta bulunmakta. Q Türkçe klavye değil, fakat dil olarak türkçe klavye kullanabilirsiniz. 1500TL'ye mekanik klavye olarak bu bütçede bu klavye çok öneriliyor, bende aldım şu an uçakta.

Güzel bir klavyeye benziyor ama büyüktür küçüktür işareti yerine başka bir tuş basabilir gibi geliyor. Gelince yazabilir misiniz büyüktür küçüktür işaretine basılabiliyor mu?

Bütçe artarsa;

Artmazsa;

Bu klavyelerde <> yerlerinde ö ve ç basmıyor mu?

Güzel bir klavyeye benziyor ama büyüktür küçüktür işareti yerine başka bir tuş basabilir gibi geliyor. Gelince yazabilir misiniz büyüktür küçüktür işaretine basılabiliyor mu?

Bu klavyelerde <> yerlerinde ö ve ç basmıyor mu?
Evet büyüktür küçüktür basılabiliyor. İsterseniz ö ç yerine büyüktür küçüktür atayabilirsiniz. FN + küçüktür büyüktüre basarsanız ö ç basabilirsiniz.

Bütçe artarsa;

Artmazsa;

Benim de önerilerim bunlar olur. Gamakay MK61'e de bakın.

Bu bütçede hayır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı