1500TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500-2000
Teşekkürler, 4-4.5k ya ne onerirsiniz? F75'i zamanında almadigima çok pişmanım, sizinki gerçekten süper duruyor.
O bütçelere çıkıyorsan aluminyum kasalı olanlardan alabilirsin. Ne artısı var dersen ürüne fazladan ağırlık katar daha sağlam olmasını sağlar bir de ses profilini biraz daha doğal tonlara getirir. Sağlamlık dışındakiler bana çok bir artı kazandırmıyor, o yüzden gereksiz geliyor. Sağlamlık konusu da şöyle, eğer sinirlenip klavyeye vuran yada bir yere fırlatan biri değilsen plastik olanlar da gayet yeterli oluyor. O yüzden elimdeki aluminyum olanı bırakıp geri plastik kasaya geçtim, aluminyum olanı da satarım zaten yakında. Yine de aluminyum isterim dersen birkaç link bırakıyorum.

O bütçelere çıkıyorsan aluminyum kasalı olanlardan alabilirsin. Ne artısı var dersen ürüne fazladan ağırlık katar daha sağlam olmasını sağlar bir de ses profilini biraz daha doğal tonlara getirir. Sağlamlık dışındakiler bana çok bir artı kazandırmıyor, o yüzden gereksiz geliyor. Sağlamlık konusu da şöyle, eğer sinirlenip klavyeye vuran ya da bir yere fırlatan biri değilsen plastik olanlar da gayet yeterli oluyor. O yüzden elimdeki aluminyum olanı bırakıp geri plastik kasaya geçtim, aluminyum olanı da satarım zaten yakında. Yine de aluminyum isterim dersen birkaç link bırakıyorum.

Yani öyle klavye yumruklayan biri değilim siz hangisi alınır derseniz ona yonelecegim eğer bu kadar para vermeye gerek yok diyorsaniz hiç bak miyim bunlara. Cidden hiç anlamıyorum klavyelerden.

Yani öyle klavye yumruklayan biri değilim siz hangisi alınır derseniz ona yonelecegim eğer bu kadar para vermeye gerek yok diyorsaniz hiç bak miyim bunlara. Cidden hiç anlamıyorum klavyelerden.
Aşırı meraklısı değilseniz cidden çok da gerekli değil hocam aluminyum kasalar. 2-2.5 bandındaki modellerden beğendiğinizi alın derim ben. Aklında örnek olsun diye birkaç tane atayım. Kalite olarak hepsi yakın kalitede ürünler, biraz fazla oldu ama model olarak beğendiğini alırsın hocam.

Aşırı meraklısı değilseniz cidden çok da gerekli değil hocam aluminyum kasalar. 2-2.5 bandındaki modellerden beğendiğinizi alın derim ben. Aklında örnek olsun diye birkaç tane atayım. Kalite olarak hepsi yakın kalitede ürünler, biraz fazla oldu ama model olarak beğendiğini alırsın hocam.

Sanırım F75 alacağım, geri kalanıda keycaps alıp kafama göre takılırım gibi duruyor.

Hocam F75 neden daha az tuşu olmasına rağmen daha pahalı stok azaldığı falan için mi yoksa F75 87'den daha mı iyi.

Bu konuda paylaşılan N11 linkinen F87 alan oldu? Yorumlarda F87 Pro değil de normal F87 yolladıklarını yazmışlar ama fiyatı da uygun bilemedim içeriğinde gelen switchler gray wood V4 mü?

Bu konuda paylaşılan N11 linkinen F87 alan oldu? Yorumlarda F87 Pro değil de normal F87 yolladıklarını yazmışlar ama fiyatı da uygun bilemedim içeriğinde gelen switchler gray wood V4 mü?
Ben geçen çok fazla araştırdım ama pro ve düz model arasında hiçbir fark göremedim.
içeriğinde gelen switchler gray wood V4 mü?
Aldığın satıcıya ve renge göre değişiyor o ama hangi switch olduğu yazar isim kısmında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı