![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 TL-C12C V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF4 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Fazla fazla yeter.
bu kadar fark olmaz 600 tl lik soğutucu kullanıyorum r5 5600 de gördüğüm en yüksek derece 60 o da benchmark sonucunda oldu.Performansı nasıl işlemciyi ne kadar soğutur.
Diğer arkadaşın attığı soğutucuyla arasında kaç derece fark olur hocam 20 30 derece gibi bir fark olmazsa diyeri daha uygun.
Performansı nasıl işlemciyi ne kadar soğutur.
Diğer arkadaşın attığı soğutucuyla arasında kaç derece fark olur hocam 20 30 derece gibi bir fark olmazsa diyeri daha uygun.
20 30 derece fark tabii ki de olmaz hocam. Benim attigimda ekstradan 1 boru daha fazla oldugu icin 5 derece civari bir fark olacaktir. 20 30 derece fark olsa zaten islemci 30 derecede calisir bu sogutucu ile. Benim attigim sogutucu daha iyi ama tabii.
Bu kadar fark olmaz 600 TL'lik soğutucu kullanıyorum R5 5600 de gördüğüm en yüksek derece 60 o da benchmark sonucunda oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.