1500TL R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

svorssy

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Information Technology
Merhaba,

AMD Ryzen 5 5600 işlemcim için kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. 500 ila 1500₺ arasında kaliteli ve en iyi performansı verecek soğutucu önerileriniz var mı?

Performansı nasıl işlemciyi ne kadar soğutur.

Fazla fazla yeter.

Diğer arkadaşın attığı soğutucuyla arasında kaç derece fark olur hocam 20 30 derece gibi bir fark olmazsa diyeri daha uygun.

Diğer arkadaşın attığı soğutucuyla arasında kaç derece fark olur hocam 20 30 derece gibi bir fark olmazsa diyeri daha uygun.
bu kadar fark olmaz 600 tl lik soğutucu kullanıyorum r5 5600 de gördüğüm en yüksek derece 60 o da benchmark sonucunda oldu.

20 30 derece fark tabii ki de olmaz hocam. Benim attigimda ekstradan 1 boru daha fazla oldugu icin 5 derece civari bir fark olacaktir. 20 30 derece fark olsa zaten islemci 30 derecede calisir bu sogutucu ile 😅. Benim attigim sogutucu daha iyi ama tabii.

20 30 derece fark tabii ki de olmaz hocam. Benim attigimda ekstradan 1 boru daha fazla oldugu icin 5 derece civari bir fark olacaktir. 20 30 derece fark olsa zaten islemci 30 derecede calisir bu sogutucu ile 😅. Benim attigim sogutucu daha iyi ama tabii.

Ya 20 30 derece farkdan kastım aman aman bir fark aralarında 500₺ fark var ucuzu bana daha cazip geliyor ucuzu alsam da çok bir fark olmaz o zaman

Keşke 20 30 derece fark yaratsa hocam :D

Bunu alabilirsin.

Bütçen çıkarsa bunu al.

Önerdiklerimin hepsi çok rahat şekilde soğutur.

Yeni konular

Geri
Yukarı