Merhaba dostlar. Kullanmakta olduğum halı saha+suni çim ayakkabım rahmetli oldu gibi. Günümüz koşullarında 1000-1500TL çok para değil biliyorum fakat bu bütçelerde alınabilecek en iyi model nedir? Dişli ayakkabı bugüne kadar 1 kere kullandım ve rahat edemedim. Daha çok tabanı düz, minik çok dişli ayakkabı tarzını seviyorum. Lakin modeli çok iyi olduğunu düşündüğünüz F/P bir ayakkabısı varsa dişli olması da önemli değil önerebilirsiniz.
Rahmetli ayakkabının numarası: 46 (marka Nike)
Mevki: Oos-kanat
Üniversite takımı içinde aldığımı ekstradan belirtmek isterim. Yani verdiğim paraya değer bir şey olursa sevinirim.
Benim bulduğum bir model var Amazon'da. Görünüşü ve Adidas olmasıyla aklıma yattı. Lakin yine de öneri bekliyorum.
Bahsettiğim model:
Rahmetli eski model:
www.urbansports.com.tr
Bunun bilek desteksiz hali.
Konuya katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
Rahmetli ayakkabının numarası: 46 (marka Nike)
Mevki: Oos-kanat
Üniversite takımı içinde aldığımı ekstradan belirtmek isterim. Yani verdiğim paraya değer bir şey olursa sevinirim.
Benim bulduğum bir model var Amazon'da. Görünüşü ve Adidas olmasıyla aklıma yattı. Lakin yine de öneri bekliyorum.
Bahsettiğim model:
Rahmetli eski model:
Nike Jr Superflyx 6 Club Cr7 Tf Halı Saha Ayakkabısı Aj3088- Turkuaz/Siyah/Altın UrbanSports
Çocuk, Futbol, Nike, Nike Jr Superflyx 6 Club Cr7 Tf Halı Saha Ayakkabısı Aj3088- Turkuaz/Siyah/Altın
www.urbansports.com.tr
Bunun bilek desteksiz hali.
Konuya katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: