Royal Kludge RK61 veya MSI GK50 Low Profile TKL bakılabilir ama Kailh Switch çok dayanıksız klavyelerde.Bütçem en fazla 1500TL. Switch fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
Harika bir seçenek olur. Tabii bütçe artarsa.Razer BlackWidow V3 TKL.
Cougar Puri TKL'yi unutmuşum şansa bakCOUGAR PURI TKL RGB GAMING MEKANİK KLAVYE (Mavi Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
COUGAR PURI TKL RGB GAMING MEKANİK KLAVYE (Mavi Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
En son baktığımda 1200 1300 lira civarıydı. Yeni baktım nolmuş dedim.Harika bir seçenek olur. Tabii bütçe artarsa.
En son baktığımda 1200 1300 lira civarıydı. Yeni baktım ne olmuş dedim.
Arkadaşın bahsettiği bu ürün değil ama.
Arkadaşın bahsettiği bu ürün değil ama.
Bahsedilen ürün bu:
![]()
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.