150TL Kulaklık tavsiyesi

DanyW

Hectopat
Katılım
8 Mart 2020
Mesajlar
372
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyat aralığım 120-150 TL arası. Tercihen Bluetooth kulaklık tavsiye ederseniz daha iyi olur. Toplu taşımada kullanacağım için kabloyla uğraşmak istemem fazla. Ayrıca emin değilim ama bu fiyat bandında güzel kulak üstü kulaklık yok sanırım. Zaten şu ana kadar hiç kullanmamıştım. Kulak içi olursa daha iyi olur.
Şu an bende Haylou GT1 Bluetooth kulaklık var. Daha yeni aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum. Çünkü telefon pantolon cebindeyken yürürken sürekli bağlantı kopuyor ve bazen de ses kalınlaşıp inceliyor. Kısaca aradığım özellikler:
-Bluetooth tercihim.
-Kulak içi tercihim.
-Ses kalitesi müzik dinlemek için yeterli olsa yeter (yani ne abartılı bir tiz ne abartılı bir bass olsun istemem)
-Mikrofon kalitesi hiç önemli değil konuşma yapmıyorum.
 
Bu marka Amazon'da daha ucuz. Acaba amazondakinin çakma olma ihtimali var mıdır? Ve Xiaomi markasında çakma ürün muhabbetinin biraz fazla olduğunu duydum.

Evet özellikle bu kulaklığın çakması çok yapılıyor. Bu yüzden kendi sitesinden veya mağazasından almanızı öneririm. Ben mağazasından indirimle 120TL'ye almıştım hala kullanıyorum çok memnunum.
 
Eğer oyun oynamak istiyorsanız mikrofonlu, kafa üstü bir kulaklık istiyorsanız.

Toplu taşımada kullanacağım için kabloyla uğraşmak istemem fazla.
Hayır dışarıda kullanmak için istiyorum. Ayrıca Bluetooth şart değil kablolu güzel dediğiniz bir ürün varsa ona da bakabilirim. Ayrıca kablo kalitesi de önemli birbirine dolaşan kablolar istemem.
 
Eğer oyun oynamak istiyorsanız mikrofonlu, kafa üstü bir kulaklık istiyorsanız.


Berbat bir kulaklık o kuzenim kullanıyor daha 1 ay olmadı mikrofonu gitti ve ses kalitesi hiç güzel değil.
 
Xiaomi çöpünü almayın.
 

Geri
Yukarı