155 gün kala YKS yetişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cwrensuney

Picopat
Eşit ağırlık öğrencisiyim sıralama olarak hedefim 130 k civarı bir sıralama. 10 gündür başladım çalışmaya.
Şu anki TYT netlerim:
Türkçe: 22.
Sosyal: 12.
Matematik: 9

Hedeflenen TYT net sayısı: 55.

AYT henüz başlamadım fakat hedeflediğim.
Net sayısı.

Sosyal 1: 29 net.
Matematik: 13 net.

Sizce mümkün mü? Ütopik bir sıralama beklemiyorum o kadar yüksek değil zaten hedeflediğim netler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık öğrencisiyim sıralama olarak hedefim 130 k civarı bir sıralama. 10 gündür başladım çalışmaya.
Şu anki TYT netlerim:
Türkçe: 22.
Sosyal: 12.
Matematik: 9

Hedeflenen TYT net sayısı: 55.

AYT henüz başlamadım fakat hedeflediğim.
Net sayısı.

Sosyal 1: 29 net.
Matematik: 13 net.

Sizce mümkün mü? Ütopik bir sıralama beklemiyorum o kadar yüksek değil zaten hedeflediğim netler.
155 Günden bir şey olmaz maalesef. Ümit aşılamaya gerek yok. Başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT'yi bilmiyorum ama AYT iyi çalışırsan yapabilirsin. Ağırlığı bence AYT'ye ver. AYT'de net yükseltmek daha kolay. Ben 60 günde AYT Edebiyatı 5'ten 14'e çıkarmıştım. Daha sıkı çalışsaydım daha da artardı.

Mümkün. Fen kısmında Z takımının 6 günlük kamplarını izleyerekmin 8 net fenden katabilirsin. Matematikte mert hocanın tekrar kampını izleyerek matematikteki eksiklerini kapatabilirsin. 2 ayda TYT halledip kalan zamanı denemelerle götürüp kalan 3.5 4 ayda AYT mat ve edebiyat kasabilirsin.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu. EA'dan bahsediyoruz ve istediği sıralama 130k. Şu an sayısalcı olarak girsem 10k yaparım zaten mat sayesinde

Sayısalcı olarak girsen 10k falan yapamazsın. Max 50-60k aralarında sıralama yaparsın. Yığılmayı da hesaba katarsak 2X daha fazla çalışması gerekiyor. Netlerde çok yüksek değil zaten. AYT imkansız TYT olarak yapılabilir bir hedef. Kaldı ki netler de çok da iyi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı