Hocam bu soruyu maalesef siz sınava girmeden bilemeyiz mümkün ya da değil hangisi olursa olsun elinizden geleni yapın 155 gün yine güzel bir süre birçok şey yapılabileceğini düşünüyorum kolay gelsin.
Nereye imkansız dayı 5 ay kala EA'nın AYT'sini 3 kere dönerim. Çok rahat yetişir konu sahibinin beklediği netler.TYT yetişebilir ancak AYT imkansız.
Hitaplara bak. Ban yemeyeceğimi bilsem sana çok güzel hitap ederim animeci arkadaş : )Nereye imkansız dayı 5 ay kala EA'nın AYT'sini 3 kere dönerim. Çok rahat yetişir konu sahibinin beklediği netler.
Bende yetişir diye düşünüyorum bazıları rakip elemeye çalışıyor galiba ütopik bir net istemiyorum çünküNereye imkansız dayı 5 ay kala EA'nın AYT'sini 3 kere dönerim. Çok rahat yetişir konu sahibinin beklediği netler.
Ben ütopik birşey istemiyorum yapılabileceğini düşündüğüm için sordum ve yapılacağınında düşünüyorum ufak bir çalışma ile bile yapılabilir netler155 Günden bir şey olmaz maalesef. Ümit aşılamaya gerek yok. Başarılar.
Adam 55 TYT diyor. 5-6 Ayda bunu yetiştirir. Sadece TYT konularını bitirse 55 nete çıkar zaten.155 Günden bir şey olmaz maalesef. Ümit aşılamaya gerek yok. Başarılar.
Kafan rahat olsun çalış sen. TYT'de zaten konular bittikten sonra koklaya koklaya çözsen 50 net yaparsın. AYT sosyal 1'i de ben sınava 3 hafta kala bitirip 32 net çıkarmıştım geçen sene. AYT matemetik de ise Limit Türev İntegral üçlüsünü de bitirirseniz çok rahat 10 15 net çıkarırsınız.Bende yetişir diye düşünüyorum bazıları rakip elemeye çalışıyor galiba ütopik bir net istemiyorum çünkü
10K yapacagim dememis 130K yapacagim demis oturup calisirsa gayet de yapar millete korku asilama dostum.155 Günden bir şey olmaz maalesef. Ümit aşılamaya gerek yok. Başarılar.
Bende yetişir diye düşünüyorum bazıları rakip elemeye çalışıyor galiba ütopik bir net istemiyorum çünkü
Ben ütopik bir şey istemiyorum yapılabileceğini düşündüğüm için sordum ve yapılacağınında düşünüyorum ufak bir çalışma ile bile yapılabilir netler
Bazıları çok saçma cevaplar vermiş ben 10 k istiyorum demedim ki tyt 15 arttıracağım alt tarafı ayt ise 43 netKafan rahat olsun çalış sen. TYT'de zaten konular bittikten sonra koklaya koklaya çözsen 50 net yaparsın. AYT sosyal 1'i de ben sınava 3 hafta kala bitirip 32 net çıkarmıştım geçen sene. AYT matemetik de ise Limit Türev İntegral üçlüsünü de bitirirseniz çok rahat 10 15 net çıkarırsınız.
Hocam cevabından belli yani ilk yazdığını okuRakip eleyecek olsam o kişi sen olmazsın merak etme. YKS'ye hazırlanmıyorum kendi mesleğimden devam ediyorum. Burada size gereksiz ümit aşılayıp rahatlatmaya çalışan LGS öğrencilerine laf anlatıyorum. Siz rakip eliyor diyorsunuz : )
Çalışıyorum zaten hocam ütopik net söylemişim gibi taşladı bir kaç kişi ona şaşırdımKafan rahat olsun çalış sen. TYT'de zaten konular bittikten sonra koklaya koklaya çözsen 50 net yaparsın. AYT sosyal 1'i de ben sınava 3 hafta kala bitirip 32 net çıkarmıştım geçen sene. AYT matemetik de ise Limit Türev İntegral üçlüsünü de bitirirseniz çok rahat 10 15 net çıkarırsınız.
155 gün sonra konuya dönüp yazacağım : )Bazıları çok saçma cevaplar vermiş ben 10 k istiyorum demedim ki tyt 15 arttıracağım alt tarafı ayt ise 43 net
Hocam cevabından belli yani ilk yazdığını oku
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.