15500 TL'ye MacBook Air M1 nasıl?

bilinmiyor9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elime bence iyi bir şans geçti ve değerlendirdim dün 15500 TL'ye MacBook Air M1 aldım ve daha 1 yaşında 2024'e kadar garantisi var.
Pil devri 350 ve sağlığı 90. 1 günde şunları söylemek isterim ki abi MacBook bambaşka bir şeymiş, almayan alsın insanın böyle bir şeyi ölmeden önce kullanması lazım.
Biraz kullanıp daha fazla deneyim sağlayınca bir inceleme yazısı da yazarım. Daha önce hiç Mac kullanmamıştım, Linux kullanıcısıydım.
Utm ile de Kali Linux kurdum içine ve o da cayır cayır çalışıyor.

Aklıma takılan bir soru var bu MacBook'ların hepsi böyle bundan önce birkaç tane daha almadan önce incelemiştim. Ekran güneşsiz kullanımda pürüzsüz ama güneşli alanlarda ekran kılcal çiziklerle dolu normal ortamda farkedilmiyor hiçbir sıkıntısı yok ama güneşli kullanımda fark ettim. Ekran koruyucu alsam bu gider mi yani gözükmesi azalır mı güneşli yerlerde?

Son düzenleme:
Arkadaşlar elime bence iyi bir şans geçti ve değerlendirdim dün 15500 TL'ye MacBook Air M1 aldım ve daha 1 yaşında 2024'e kadar garantisi var.
Pil devri 350 ve sağlığı 90. 1 günde şunları söylemek isterim ki abi MacBook bambaşka bir şeymiş, almayan alsın insanın böyle bir şeyi ölmeden önce kullanması lazım.
Biraz kullanıp daha fazla deneyim sağlayınca bir inceleme yazısı da yazarım. Daha önce hiç Mac kullanmamıştım, Linux kullanıcısıydım.
Utm ile de Kali Linux kurdum içine ve o da cayır cayır çalışıyor.

Aklıma takılan bir soru var bu MacBook'ların hepsi böyle bundan önce birkaç tane daha almadan önce incelemiştim. Ekran güneşsiz kullanımda pürüzsüz ama güneşli alanlarda ekranda kılcal çizikler var hiçbir sıkıntısı yok ama güneşli kullanımda fark ettim. Ekran koruyucu alsam bu gider mi yani gözükmesi azalır mı güneşli yerlerde?
Yok be hocam. Biz windows devam. YT'den video izlerim Mac'le en fazla.

Koruyucu işe yaramaz. 1 senede nasıl 90'a düşürmeyi başarmış ya satıcı şaşırdım.

Mühendislik öğrencisinden aldım zaten 1 sende 330 devir yapmış her gün 12 saat kullanmış demek bu.

Bir de faturası kayıp sıkıntı olur mu satarken seri numarasından sorgulama yapılıyor ya zaten.

Mühendislik öğrencisinden aldım zaten 1 sende 330 devir yapmış her gün 12 saat kullanmış demek bu.

Bir de faturası kayıp sıkıntı olur mu satarken seri numarasından sorgulama yapılıyor ya zaten.

Benim de dersim olduğu günler 8-12 saat açık arası oluyor, 1. senesinde %97 o yüzden şaşırdım. Faturanın sorun olacağını sanmam.

Benim de dersim olduğu günler 8-12 saat açık arası oluyor, 1. senesinde %97 o yüzden şaşırdım. Faturanın sorun olacağını sanmam.

Hocam, ilerleyen zamanlarda sağlık 75 altına düşünce satarım veya değiştiririm artık zaten çok ucuza aldığım için sıkıntı etmedim. Al sat yapa yapa bu laptopa ulaştım en sonunda. İkinci ele sıfır gibi yaklaşmak mantıksız. Ekran konusunda ne diyorsunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma takılan bir soru var bu MacBook'ların hepsi böyle bundan önce birkaç tane daha almadan önce incelemiştim. Ekran güneşsiz kullanımda pürüzsüz ama güneşli alanlarda ekran kılcal çiziklerle dolu normal ortamda fark edilmiyor hiçbir sıkıntısı yok ama güneşli kullanımda fark ettim. Ekran koruyucu alsam bu gider mi yani gözükmesi azalır mı güneşli yerlerde?

Ekranları o kadar hassas ki en ufak bir şeye çiziliyor. Silmeden önce tozları dikkatlice ekrandan almazsanız bezle ekran arasında toz sürtünüyor ve ekranı çiziyor toz bile. Çoğu kişi silmiyor ekranı çizilmesin diye ama o kadar parmak izi tutuyor ki silmemek elde değil. Ben hem çizilme sorununu hem de parmak izi sorununu ekran koruyucu alarak çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı